NövekvƑ sĂĄvszĂ©lessĂ©g a T-Online MagyarorszĂĄgnĂĄl

ÁtfogĂł sĂĄvszĂ©lessĂ©g-bƑvĂ­tĂ©sbe kezd januĂĄr 15-Ă©tƑl a T-Online MagyarorszĂĄg Zrt. A „felpörgetĂ©s” eredmĂ©nyekĂ©nt az elƑfizetƑk az ĂĄltaluk korĂĄbban fizetett dĂ­jĂ©rt akĂĄr nĂ©gyszer gyorsabb internetszolgĂĄltatĂĄst is igĂ©nybe vehetnek.
A napokban megkezdƑdnek az ADSL hozzĂĄfĂ©rĂ©s ĂĄtĂĄllĂ­tĂĄsĂĄnak munkĂĄlatai a Magyar Telekom terĂŒletĂ©n. A DSL technolĂłgiĂĄt Ă©rintƑ bƑvĂ­tĂ©snek köszönhetƑen a T-Online MagyarorszĂĄg legtöbb elƑfizetƑjĂ©nek internetes letöltĂ©si sebessĂ©ge jelentƑsen javul, Ă­gy Ƒk lĂ©nyegesen gyorsabb Ă©s kĂ©nyelmesebb szörfözĂ©si Ă©lmĂ©nyhez jutnak. A sĂĄvszĂ©lessĂ©g-növelĂ©s dĂ­jmentes, Ă©s a technikai adottsĂĄgoktĂłl fĂŒggƑen szinte a teljes elƑfizetƑi tĂĄbort Ă©rinti: vĂĄltozatlan ĂĄron lĂ©nyegesen nagyobb sĂĄvszĂ©lessĂ©get kapnak. A sĂĄvszĂ©lessĂ©g emelĂ©se minden elƑfizetƑnĂ©l automatikusan megtörtĂ©nik, kĂŒlön igĂ©nybejelentĂ©sre nincsen szĂŒksĂ©g.

A felhasznĂĄlĂłi hozzĂĄfĂ©rĂ©seken elĂ©rhetƑ aktuĂĄlis sebessĂ©gĂ©rtĂ©keket az adott vonal mƱszaki paramĂ©terei Ă©s az adathĂĄlĂłzat pillanatnyi forgalmi viszonyai hatĂĄrozzĂĄk meg.

A sĂĄvszĂ©lessĂ©g-növelĂ©s mellett jelentƑsen leegyszerƱsödik a T-Online MagyarorszĂĄg ADSL sĂĄvszĂ©lessĂ©g portfoliĂłja, megkönnyĂ­tve a felhasznĂĄlĂłk szĂĄmĂĄra a vĂĄlasztĂĄsi lehetƑsĂ©get: az Ășj elƑfizetƑk az eddigi hĂ©tfĂ©le sĂĄvszĂ©lessĂ©gƱ csomag helyett nĂ©gybƑl vĂĄlogathatnak.

Az ĂĄtalakĂ­tĂĄsi folyamat eredmĂ©nyekĂ©ppen Ă­gy a jelenleg 512 kbps sĂĄvszĂ©lessĂ©gƱ szolgĂĄltatĂĄs maximĂĄlis letöltĂ©si sebessĂ©ge akĂĄr az 1 Mbps-ot is elĂ©rheti. A mostani 1 Mbps letöltĂ©si sĂĄvszĂ©lessĂ©gƱ csomaggal akĂĄr 4 Mbps sebessĂ©ggel, a jelenlegi 2 Mbps Ă©s 3 Mbps sĂĄvszelessĂ©gƱ csomagokkal pedig akĂĄr 8 Mbps sebessĂ©ggel is lehet internetezni. Ehhez hasonlĂłan a korĂĄbban 6 Mbps, 12 Mbps Ă©s 18 Mbps sĂĄvszĂ©lessĂ©gƱ csomagok elƑfizetƑi akĂĄr 18 Mbps sebessĂ©gƱ letöltĂ©st is igĂ©nybe vehetnek a mƱszaki adottsĂĄgoktĂłl fĂŒggƑen.

A sĂĄvszĂ©lessĂ©g emelĂ©st követƑen a T-Online MagyarorszĂĄg meglĂ©vƑ elƑfizetƑinek havidĂ­jai vĂĄltozatlanok maradnak. Az Ășj sebessĂ©gek bevezetĂ©sĂ©vel a 8 Mbps gyorsasĂĄgĂș csomagra a korĂĄbbi 2 Mbps csomag havidĂ­jain, mĂ­g a 18 Mbps csomagra a korĂĄbbi 6 Mbps csomag dĂ­jain lehet a jövƑben elƑfizetni.
 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł