Már közbeszerzésben is hozzáférhetők az Allied Telesyn kapcsolói és útválasztói

Az Allied Telesyn alig két éve hozta létre önálló magyarországi képviseletét, de számos új projekt és nagy, hálózatintegrációval foglalkozó cég máris letette mellette voksát. Olyannyira, hogy több meghatározó rendszerintegrátor a közbeszerzési pályázaton is az AT termékeivel indult és nyert beszállítói jogot.
A KSZF közbeszerzési eljárásában szerződött partnerünk a Polygon Informatikai Kft., a KFKI-LNX Hálózatintegrációs zrt., az Euro One Számítástechnikai Rt., a Delta Elektronik Kft. és a Trendex Holding Rt. - ismertette Szuszkó László, az Allied Telesyn magyarországi képviseletének vezetője. Ha valaki csak egy kicsit is jártas a hálózatépítésben, az láthatja, hogy a listán szereplő, tekintélyes vállalkozások tevékenysége a hazai piac igen jelentős hányadát lefedi. Úgy gondolom, méltán lehetünk rá büszkék, hogy eszközeink választéka, sokrétű felhasználási módja és minősége e rövid idő alatt ilyen jelentős cégeket győzött meg.

A hazai képviselet életében meghatározó, hogy termékeinket közbeszerzési megbízások teljesítésére is alkalmasnak találták. A szerződések október-novembertől élnek, így azóta bármely partnerünk felkereshető, és jogosult kiszolgálni bárkit, aki a törvényi kötelességből vagy önként a közbeszerzési eljárást választja. Örvendetes, hogy az új megállapodásoknak köszönhetően kibővült a közbeszerzésre kötelezett intézmények döntési szabadsága a hálózati piacon. Biztos vagyok benne, hogy ez mind a piaci szereplőknek, mind a közintézményeknek jelentős előnyökkel jár, és az állami források sokkal ésszerűbb felhasználásához vezet - hangsúlyozta Szuszkó László.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció