Műholdas, hálózati és kábeltechnológiával bővül az IFA 2005

Hagyományos témakörei, a Televízió és Szórakoztató Elektronika, az Audió és Autó-média, a Személyes Kommunikációs Eszközök, a Személyi Számítógépek és Videojátékok, valamint a Digitális Leképezés és Digitális Zene mellett az idei IFA 2005 kiállítás és vásár egy hatodik témakörrel, a Műholdas, Hálózati és Kábel Technológiával (SNC) is bővül.
Az SNC kiállítási szekció a digitális televíziózásra összpontosít, bemutatva a legújabb kábeltévés, műholdas és földi műsorszórások fogadására alkalmas készülékeket, berendezéseket. A fő hangsúlyt a televíziós set-top készülékekre, a műholdas technológiára, valamint a multimédiás kábelrendszerekre, ezek technikai kellékeire helyezi. Az SNC szekció másik fő témaköre az otthoni hálózati technológia lesz, különös tekintettel a szórakoztató elektronikai berendezések, a távközlési berendezések, a háztartási berendezések, valamint az internet összekapcsolásának megoldási lehetőségeire.

Tervbe van véve, hogy a 2.1-es kiállítási csarnok látogatófogadó traktusában napi rendszerességgel szakmai előadásokat tartanak. Az előadások olyan témákat taglalnak majd, mint a digitális műsorvétel, valamint a nagyfelbontású televízió technológia (HDTV).

Mintegy hatvan kiállító jelezte részvételét többek között Kínából, Franciaországból, Lengyelországból és Tajvanról. Közöttük olyan vezető vállalatok is szerepelnek, mint a Kathrein, KWS Electronic, TechniSat Digital, Homecast, Humax Digital, Pace Micro Technology, Radix, Strong Deutschland, Transmedia és Triax cégek.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció