Hírmondó

Az Invexen az ITD Hungary - Phare-támogatással - magyar standot szervezett, ahol hét magyar vállalat (Adaptive Recognition Hungary, Advanced Document Management, Cadline, Comfort-Netshare, MrSoft Training and Traiding, Morphologic és Pracsys), valamint cseh partnereik állították ki termékeiket.
Külön pavilonban mutatkozott be a Kürt European Data Recovery Service, a Portocom és az Elektronika Telecommunication Test. A Kürt Rt. azzal is emlékezetessé tette megjelenését, hogy nemcsak hagyományos vadnyugati díszletét - cowboykalap a winchesterek között - építette meg a kiállításon, de egy különleges szépségű, cseh és angol nyelvű szórólapot is készíttetett.

A rEVOLUTION Software elkészítette új honlapját. A felhasználóbarát oldal legjelentősebb szolgáltatása a szoftverek demováltozatainak letöltési lehetősége. A Számla 95 számlázó, az Abakusz pénzügyi tervező és nyilvántartó, a Mérföldkő útnyilvántartó program, valamint az Iroda integrált kereskedelmi és számviteli rendszer néhány lépésben pár perc alatt letölthető. Ezek a programok abban különböznek a teljes értékű verzióktól, hogy bizonyos tételszám-, illetve időkorlátozásokat tartalmaznak, de funkciójukban teljes mértékben megegyeznek az eredeti szoftverrel.

Az amerikai Yahoo! internetes keresőrendszer 40,4 millió dollár nettó profitot ért el a harmadik negyedévben. Ez részvényenként 14 cent - közölték csütörtökön a cég kaliforniai, Santa Clara-i székhelyén. Elemzők részvényenként csak 9 centes nyereségre számítottak a harmadik negyedévről. A közlemény szerint szeptemberben a Yahoo! hálózati helyein átlagosan napi 385 millió oldalt kerestek fel az internetfelhasználók. Júniusban a napi átlag még "csupán" 310 millió oldal volt. A cég harmadik negyedévi bevétele 155 millió dollárt tett ki, a tavalyi harmadik negyedévi 66,3 millió dollár helyett, ami 134 százalékos növekedés egy év alatt - idézte a jelentést az AFP hírügynökség.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció