Hatékonyságnövelés 3D-s SolidWorks gépészeti tervezőszoftverrel

A dániai F. L. Smidth, a világ vezető cementgyártási technológia szállítója a SolidWorksöt választotta 3D-s gépészeti szabvány tervezőrendszerként, mert a szoftver jelentősen növeli a cég mérnöki hatékonyságát és a termelékenységet a cementkészítő berendezések és gyárak tervezése során.
2005 elején az F. L. Smidth 200, a termelésben használt SolidWorks licencet vezet be. A SolidWorksszel a mérnökök sokkal gyorsabban tudják 3 dimenzióban megtervezni az égetőkemencéket, őrlőmalmokat, hűtőket, tűztereket és kapcsolódó elektromos rendszereket. Az F. L. Smidth mérnökei a termékek grafikus koncepció tervével hatékonyabban tudnak dolgozni, automatizmusokkal hibák kerülhetők el, észrevehetők a rendszerek és alkatrészek közötti ütközések, átfedések, és egy modellből a terv több változata hozható létre.

A régóta 2D-s AutoCAD-felhasználó cég először az előfűtő tervező részlegénél vetette be a SolidWorksöt, ahol a cementgyártás során használt rendkívül komplex “ciklon” technológiát alkalmazzák. A

Az F. L. Smidth azért választotta a SolidWorksöt a többi gépészeti tervezőrendszer közül, mert évek óta meg voltak vele elégedve az előfűtő tervezési részlegnél, és mert számos hatékony funkciója van, könnyen kezelhető és gördülékenyen működik együtt más szoftverekkel.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció