IsmĂ©t az IBM lett a globĂĄlis szerverpiac elsƑ szĂĄmĂș szĂĄllĂ­tĂłja

A cég årbevétel szerinti piaci részesedése ugråsszerƱen emelkedett a UNIX-, a Linux- és a Bladeszerverek szegmensében

Az IDC ma közzĂ©tett bejelentĂ©se szerint gyĂĄri ĂĄrbevĂ©tel alapjĂĄn 2004 elsƑ negyedĂ©vĂ©ben ismĂ©t az IBM lett a globĂĄlis szerverpiac elsƑ szĂĄmĂș szĂĄllĂ­tĂłja. A vĂĄllalat tovĂĄbb erƑsĂ­tette 2003-ban elĂ©rt piacvezetƑ pozĂ­ciĂłjĂĄt.
Az IDC adatai szerint az IBM több fontos szerverpiaci szegmensben is növelte ĂĄrbevĂ©tel alapjĂĄn mĂ©rt rĂ©szesedĂ©sĂ©t 2003 elsƑ negyedĂ©vĂ©hez kĂ©pest. FƑbb eredmĂ©nyek:

· Az elƑzƑ Ă©v elsƑ negyedĂ©vĂ©hez viszonyĂ­tva az IBM tovĂĄbb bƑvĂ­tette ĂĄrbevĂ©tel szerinti piacrĂ©szĂ©t, Ă©s ezzel ismĂ©telten az elsƑ helyen vĂ©gzett az összesĂ­tett szerverpiacon.
· ImmĂĄr nyolcadik negyedĂ©ve az IBM produkĂĄlja a leggyorsabb ĂĄrbevĂ©telnövekedĂ©st a Unix- Ă©s az Intel alapĂș szerverek szegmensĂ©ben.
· A Bladeszerverek szĂĄllĂ­tĂłi közĂŒl mind ĂĄrbevĂ©tel, mind pedig eladott mennyisĂ©g szerinti rĂ©szesedĂ©s alapjĂĄn az IBM vĂ©gzett az elsƑ helyen.
· A Linux-szerverek kategĂłriĂĄjĂĄban az IBM jelentette a leggyorsabb ĂĄrbevĂ©tel szerinti piacrĂ©sz-bƑvĂŒlĂ©st az elƑzƑ Ă©v elsƑ negyedĂ©vĂ©hez kĂ©pest, mĂ­g a HP Ă©s a Dell egyarĂĄnt veszĂ­tett rĂ©szesedĂ©sĂ©bƑl.
 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł