A BMC Software felvásárolja a Marimbát

A BMC Software és a Marimba Inc. végleges fúziós szerződést kötöttek, amelynek értelmében a BMC Software részvényenként 8,25 dolláros vételi áron felvásárolja a Marimbát. A Marimba a változás- és konfigurációmenedzsment-termékek és szolgáltatások szállítója.
A tranzakció hozzávetőlegesen 239 millió dolláros vételi árnak felel meg.

A Marimba Inc. a változás- és konfigurációmenedzsment-termékek és szolgáltatások szállítója, amely világszerte lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy informatikai eszközeiket dinamikus módon menedzseljék, növeljék a működési hatékonyságot és csökkentsék az informatikai költségeket. A Marimba ügyfelei különféle iparágakat képviselnek, mint például a biztosítás, kormányzat, pénzügyi szolgáltatások, egészségügy és kiskereskedelem.

Ez a felvásárlás a BMC Software üzleti szolgáltatásmenedzsmenthez (Business Service Management, BSM) kapcsolódó kínálatán túl kulcsfontosságú technológiákat és folyamatokat egyesít, teljesebb választ nyújt a BMC Software változási folyamatokhoz és konfigurációmenedzsmenthez kapcsolódó problémákkal küzdő ügyfelei számára. A Remedy, a BMC Software üzletága olyan szolgáltatásmenedzsment szoftvermegoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a különböző szervezetek számára, hogy automatizálják és menedzseljék a belső és külső szolgáltatási és támogató folyamatokat. A Remedy informatikai szolgáltatásmenedzsment-megoldásai, mint a Remedy Change Management és a Remedy Asset Management, valamint a Marimba tesztelési és kezelési megoldásai természetes módon illeszkednek egymáshoz, illetve egészítik ki egymást.

A tranzakció a hagyományos zárási feltételek tárgyát képezi, beleértve a törvényi jóváhagyást és a Marimba részvényeseinek jóváhagyását. A BMC Software várakozásai szerint a tranzakció zárására a második pénzügyi negyedévben kerülhet sor.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció