GKM-infók a Westel wapos felhasználóinak

A Gazdasági Minisztérium és a Westel Mobil úgy döntött, hogy a GKM portálján elérhető egyes közérdekű információk a Westel 777mobil WAP portálján keresztül is, az arra előfizetőknek elérhetők lesznek.
Március 25-én Gaál Gyula, a GKM politikai államtitkára és Sugár András, a Westel Mobil vezérigazgatója sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a GKM 777mobil WAP szolgáltatása négy kategóriában - hírek, fogyasztóvédelem, turisztika (utazási irodák), EU-s és hazai pályázatok - beindult.

"A WAP szolgáltatások rendkívül nagy fejlődés előtt állnak. Ezek alkalmazása versenyelőny is lehet - vélte Sugár András. Igények szerint SMS-en keresztül is elérhetők lennének a - bár rövidebbre szerkesztett - adatok.

A GKM a bejegyzett utazási vállalkozások listáját havonta frissíti, így akár a westeles mobiltelefonokról megtekinthető az e területen működő vállalkozások aktuális adatbázisa.

Bejelentették továbbá, hogy a következő hasonló szolgáltatás a Külügyminisztérium közérdekű adataira alapozva kerül majd a Westel WAP-ra.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció