Kiterjeszti SIRDEE hálózatát Spanyolország

A spanyol kormány jóváhagyta a belügyminisztérium SIRDEE (Sistema de Radiocomunicaciones Digitales de Emergencia del Estado) elnevezésű rádiókommunikációs hálózatának 86,7 millió euró költségű ellátási és szolgáltatási szerződés kiterjesztését. Mindez új telekommunikációs szolgáltatásokat és technológiát biztosít majd, amely növeli a kapacitást és a földrajzi lefedettséget a biztonság, a kompatibilitás és a rendőrségi kommunikáció koordinálása érdekében.

A SIRDEE hálózat a nemzeti rendőrség és a spanyol belügyminisztérium mobil hang- és adatkommunikációs hálózata, mely infrastruktúraként az EADS TELECOM España által biztosított TETRAPOL digitális rádiókommunikációs technológiát alkalmazza. A biztonsági erők számára 2000-ben kiépült hálózat az eddig telepített 1000 bázisállomásával a legnagyobb nemzeti operációs digitális rendszer.

A spanyol belügyminisztérium hangsúlyozta, hogy e rendszer által az állami biztonsági erők és testületek olyan telekommunikációs rendszert kapnak, mely növeli a kapacitást és a földrajzi lefedettséget, valamint a biztonságot, kompatibilitást és a rendőrségi kommunikáció koordinálását.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció