Új márkanév: Starmap Mobilszövetség

A Mobilszövetség, amely 2003 októberében alakult, 2004. február 23-án bejelentette új márkanevét, a Starmap Mobilszövetséget. A márkanév jelzi a kilenc vezető, független mobilszolgáltató, köztük a Pannon GSM szoros együttműködését az egész Európára kiterjedő, határokon átnyúló, mobil hang- és adatátviteli megoldások biztosítására vonatkozóan.
A tagok fokozatosan vezetik be a Starmap Mobile Alliance márkanevet és emblémát, amelyek segítségével az ügyfelek és a szállítók könnyebben tudják majd azonosítani és hasznosítani a tagok helyi ajánlatait, az adott országbeli előfizetési konstrukciókat kiegészítő, a szövetségen belüli szolgáltatások révén elérhető nagyobb előnyöket - kihasználva az Európa nagy részét lefedő szolgáltatási terület adta lehetőségeket.

A szolgáltatók közti sikeres műszaki és kereskedelmi egyezmények eredményeképpen a szövetség ügyfelei - egymás hálózatában roamingolva - már most élvezhetik a GPRS, az MMS és az olyan ismert szolgáltatások előnyeit, mint a hangposta és a rövid hívókódok. A nagyvállalati ügyfélkör részére kidolgozott egyszerű és egységes roaming tarifák már a szövetség több tagjának hálózatában elérhetőek. A szolgáltatók szintén együttműködnek a szolgáltatások minőségének közös biztosításában.

Ezen túlmenően a tagok együttműködnek a 3G (harmadik generációs) készülékek definiálásában és kifejlesztésében. Továbbá közös terjesztési megállapodást hoztak létre fejlett adatkommunikációt biztosító, integrált PDA-telefonoknak (ilyen például az XDA2) a tagok hálózatában való elérhetőségéről. Ezek a készülékek az úton lévő felhasználóknak biztosítani fogják például a videó, a színes képek és a vállalati internetalkalmazások igénybevételét.

A Starmap Mobilszövetségnek jelenlegi kilenc tagja összesen több mint 41 millió előfizetővel rendelkezik: az Amena (Spanyolország), O2 (Németország, Egyesült Királyság és Írország), One (Ausztria), Pannon GSM (Magyarország), Sunrise (Svájc), Telenor Mobil (Norvégia) és Wind (Olaszország) alkotják a szövetséget. A Starmap Mobilszövetség tagjai együttműködnek a beszerzés és a nagyvállalati ügyfélkörnek való értékesítés területén, valamint műszaki kérdésekben is.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció