Digitális művészet a P800-zal

[smallimage 1 left] Egy most bemutatott szoftverfejlesztés segítségével a Sony Ericsson P800 megannyi szolgáltatása és alkalmazási lehetősége a festészettel is kibővült.
[normalimage 2 left] A Symmetric Dog által fejlesztett Personal Paint 1.01 egy olyan festőprogram, amelyik Symbian OS-alapú eszközökön - mint amilyen a Sony Ericsson P800 - az UIQ platformot használva fut. A szoftver ugyan nem veheti fel a versenyt olyan híres, számítógépeken futó képszerkesztő programokkal, mint a Photshop, a Paint Shop Pro vagy az ingyenes letölthető GIMP, ugyanakkor hasznos segédeszköz lehet, amikor fényképeket/képeket szeretnénk egy kicsit megváltoztatni. A szűrők és az effektek bőven elégnek bizonyulnak, és az is említésre méltó, hogy a program számos formátumot ismer, illetve támogat.

Elemzők szerint a Symmetric Dog Personal Paint 1.01 szoftvere az egyik legjobb festőprogram Java-, illetve Symbian OS-alapú mobilkommunikációs eszközök számára.

A Personal Paint támogatja a GIF, a BMP, a JPEG, valamint az Adobe Photoshop (PSD) formátumát. A képmódosító lehetőségek között megtalálhatjuk az átlátszóságot, a változtatható méretű ecsetet, a pipettát, a kijelölést - hogy csak néhány, gyakrabban használt eszközt említsünk.

A szoftver használatát segíti kedvező ára (14.95 USD) is.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció