I-mode Olaszországban

[smallimage 1 left] Az NTT DoCoMo és a Wind Telecomunicazioni S.p.A., Olaszország első számú integrált telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalata bejelentette, hogy stratégiai partneri megállapodásuk értelmében elindítják az országban az i-mode szolgáltatásokat.
Olaszországi szakértők szerint a mostani megállapodással a Wind olyan új szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal léphet az olasz piacra, mellyel eddig a mobilkommunikáció iránt fogékony lakosság nem találkozhatott, s mindehhez több, innovatív és multifunkcionális készülék is megjelenik az országban.

Az olaszországi i-mode fejlesztésekben és annak elindításában a nevezett cégek mellett részt vállal a DoJa Technology, valamint a Sun Microsystems, Inc. is.

Az öt évre kötött megállapodás értelmében az i-mode szolgáltatásokat a Wind saját GPRS hálózatán biztosítja, az ehhez szükséges szakértelemért, technológiáért, védjegyekért, valamint a szakértői támogatásért pedig a DoCoMo a felelős. A Wind bízik benne, hogy azt i-mode szolgáltatások már 2003 végén megjelenhetnek Olaszországban.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció