A Packard Bell és partnerei a Sulinet Expressz Programban

Növelni kívánja magyarországi pc-piaci részesedését a Packard Bell hazai partnereivel, a Szinva Nettel és az Electro Worlddel: a számítástechnikai cég indul a Sulinet Expressz Programon.
Ezt a Packard Bell közölte az MTI-vel abból az alkalomból, hogy Magyarországon rendezi meg első ízben, június 3-6. között éves világkonferenciáját a NEC Global csoporthoz tartozó Packard Bell. A Packard Bell nagy hagyományokkal rendelkezik a kimondottan otthoni célra fejlesztett multimédia megoldásokban. Különös hangsúlyt fektet a számítógéppel most ismerkedők számára kidolgozott felhasználóbarát megoldásokra.

A Szinva Net 1989 óta a Packard Bell partnere, viszonteladóként hozzájárult a márka magyarországi sikeréhez. A Szinva Netnek több mint harminc egységből álló partner- és szervizhálózata, az ország bármely pontján elérhető vevőszolgálata van.

A Packard Bell egyik vezető nyugat-európai viszonteladójának, a Dixons Csoportnak magyarországi leányvállalatával, az Electro Worlddel kialakított együttműködésre révén a Sulinet programban induló Packard Bell lehetőséget kapott arra, hogy erősítse jelenlétét a fogyasztói számítógépek magyarországi piacán. A Packard Bell legjelentősebb magyarországi referenciái közé tartozik a Magyar Posta Rt., amelynek több mint 5.000 gépet szállított, továbbá a Sulinet program számára több mint 1.000-et, a Világbanknak szintén 1.000 gépet.

A Szinva Net Kft. eddig több mint 25.000 Packard Bell konfigurációt értékesített Magyarországon. A Szinva Net Kft.-t 1988-ban alapították, fő tevékenysége a NEC és a Packard Bell termékek magyarországi disztribúciója. A kft. jelenleg 45 főt foglalkoztat, árbevétele tavaly 1,9 milliárd forint volt.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció