HOUG: trendek és megoldások Oracle-alapon

Az Oracle-felhasználók tradicionális éves seregszemléjének Sopron adott otthont, immár hatodik alkalommal. A közel 550 résztvevő - jobbára hazai vállalatvezetők és informatikai döntéshozók - négy nap alatt 17 szekcióban oszthatta meg tapasztalatait az Oracle alapú technológiákról és megoldásokról.
Az idei fókusztéma a költséghatékony szoftver-infrastruktúra kialakításának lehetőségei mellett az e-kormányzat volt, amely informatikai és gazdasági megközelítésben egyaránt terítékre került az előadások és eszmecserék során.

Kiemelt előadásában Jon Page, az Oracle EMEA-elnökhelyettese vázolta fel, hogy a vállalatoknak milyen elvek szerint kell felépíteniük információs architektúrájukat, hogy a lehető leghatékonyabban tudjanak működni. Török Péter, a Meta Group vezető tanácsadója ismertette az IT- és a telekommunikációs szektor jelenlegi trendjeit, különös tekintettel az adatbázispiac alakulására és az IT-beruházások várható megtérülésére. Jens Mortensen, az Oracle Európai E-kormányzati Divíziójának vezetője a hazai e-kormányzat kialakításának lehetőségeiről beszélt az európai uniós csatlakozás fényében.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció