Az Ericsson 3G CDMA2000 2,1 GHz-es hang- és adatátviteli hívásokat bonyolított le

Az Ericsson Pekingben, CDMA sajtóműhelyével egyetértésben bejelentette, hogy a vállalat 2,1 GHz-es CDMA2000 hang- és adatátviteli hívásokat bonyolított le a CDMA2000 E1xEV-DV-re készen álló infrastruktúra-berendezésén. Az Ericsson iparági vezető 2,1GHz-es CDMA2000 megoldása az 1xEV-DO és 1xEV-DV szolgáltatások támogatására tervezett valódi 3G platformon alapul.
Az Ericsson észak-amerikai és európai CDMA k+f részlegei mellett létrehozta 2,1 GHz-es CDMA2000 k+f Központját is a pekingi Ericsson China vállalaton belül. A Nanjing Ericsson Panda Communications Company (ENC), az Ericsson legnagyobb vegyes vállalata Kínában, szállítja majd az Ericsson 2,1 GHz-es CDMA2000 megoldását a térség megrendelői számára.

Az Ericsson rádió- és csomagkapcsolt termékei mind a CDMA2000, mind a WCDMA esetében az Ericsson 3G CPP architektúrájára épülnek. A közönséges platformok 3G technológiák révén történő teljesítménynövelése lehetővé teszi, hogy az Ericsson összpontosítsa k+f erőforrásait, lerövidítse a piacra kerülés idejét és áramvonalasítsa az ellátási láncát, amelyek együttesen költségmegtakarítást és megrendelői befektetéseinek védelmét eredményezik. Az Ericsson számos termékhez használja a CPP architektúrát teljes CDMA2000 megoldásán belül, többek között az RBS bázisállomás-ellenőrző, a csomagkapcsolt adatátviteli kiszolgáló csomópont, a Home Agent (otthoni hálózat) és a vezeték nélküli LAN kiszolgáló csomópont esetében. A CDMA2000 csomópontok megosztott, a kapcsolást, a rádióelérést, az IP-t, a szolgáltatásokat és alkalmazásokat szolgáló csomópontjai eredményeképpen csökkennek az üzemeltetési költségek a kevesebb tartalék, illetve a csökkent képzési és karbantartási igény miatt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció