Testre szabott WAP-hozzáférés a Pannon GSM-től

A Pannon GSM április 9-től új formában kínálja átalánydíjas WAP-hozzáférési szolgáltatását. A felhasználók mostantól háromféle előfizetési konstrukció közül választhatják ki a böngészési szokásaiknak leginkább megfelelő szolgáltatástípust. Ezek közül a PannonW@P hozzáférési típusokat a megrendeléstől számított 1 hónapig 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe az ügyfelek. A PannonW@P portál újdonságokat is kínál: lehet chatelni, s megjelent a MoBiWap, a MoBiDic angol és német nyelvű szótárak wapos változata is.
A Pannon GSM 2002 szeptemberében vezette be átalánydíjas WAP-hozzáférési szolgáltatását, amely Magyarországon elsőként hagyományos adathíváson, valamint az ennél még gyorsabb GPRS csatornán keresztül egyaránt lehetővé tette a szolgáltató által nyújtott PannonW@P, illetve egyéb wapos oldalak elérését.

A merőben különböző előfizetői igények testre szabott kielégítésére és a szolgáltatás jövőbeni magasabb minőségének biztosítása érdekében dolgozta ki a Pannon GSM április 9-én bevezetésre kerülő átalánydíjas WAP-hozzáférési csomagjait. Az új csomagstruktúra lehetővé teszi a korábban, a minőség fenntartása érdekében hozott időszakos korlátozások megszüntetését a forgalmi díjas WAP-használók, illetve a szélesebb WAP-elérést biztosító csomagot választó előfizetők részére. Akik - akár adathívás, akár GPRS alapon - a jövőben a PannonW@P menürendszerében található szolgáltatásokat kívánják csak igénybe venni, mostantól az eddiginél kedvezőbb áron, havi bruttó 400 Ft-ért fizethetnek elő. Azok az előfizetők, akik korlátlan mobilszörfözésre vágynak, választhatják az ún. forgalmi díjas wapozást, de számukra kínál a cég átalánydíjas GPRS alapú megoldást is. Ennek havidíja bruttó 2000 Ft.

Annak érdekében, hogy a felhasználók pontosan felmérhessék saját igényeiket, a Pannon GSM az új, bővített szolgáltatás bevezetésétől számított egy hónapig 50%-os kedvezménnyel, tehát bruttó 200 forintért biztosítja az átalánydíjas PannonW@P hozzáférési csomagokat.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció