Pannon GSM: a havidíj fele lebeszélhető

2003. április 1-jétől a Pannon GSM minden számlás tarifacsomagjának előfizetője havi előfizetési díja felének megfelelő forgalmi kedvezményben részesül.
A Balance, az Optimum és a Partner tarifacsomagok havidíjának fele 2003. április 1-jétől lebeszélhető. Emellett érvényben maradnak az egyes díjcsomagokban eddig kínált különleges szolgálatások, illetve kedvezmények: a Balance előfizetők továbbra is azonos percdíjjal, csúcsidőn kívül 35 forintért hívhatják Magyarország összes mobil- és vezetékes telefonszámát, az Optimum csomaggal rendelkező ügyfelek pedig tovább élvezhetik a havi forgalmukkal együtt növekvő arányú, sávos kedvezményeket, melynek mértéke 30 százalék is lehet.

Ugyancsak ezekkel összevethető mértékű pluszkedvezményben részesülnek a Pannon GSM Minimum tarifacsomagjának előfizetői is. Április elsejétől 20 percet beszélhetnek díjmentesen, így tehát 33%-kal több kedvezményben részesülnek.

Az átfogó és jelentős új kedvezmények mellett természetesen továbbra is érvényben maradnak a Pannon GSM egyéb költségcsökkentő szolgáltatásai: a havonta kínált 20 darab ingyenes SMS, a három leggyakrabban hívott telefonszámhoz kötődő, 25%-os kedvezményt nyújtó Top3, az azonos ügyfélszámhoz tartozó előfizetőkre vonatkozó Pannon Team, amely hálózaton belüli hívások esetén 75%-os percdíj megtakarítást is jelenthet, valamint a valós másodperc alapú számlázás.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció