Vodafone Mobile Office üzleti szolgáltatácsomag

Vitai Attila, a V.R.A.M. Rt. ügyvezető igazgatója, a Vodafone mai sajtótájékoztatóján pozitívan értékelte a már országosan közel 1500 bázisállomással és 97%-os lefedettséggel rendelkező mobiltelefonos szolgáltató jelenlegi hazai helyzetét.
Kijelentette, a lelassult piacon a maga 39-39 ezer új előfizetőjével a Vodafone az ügyfelek megszerzésében ez év első két hónapjában piacvezető volt. A 13,2 százalékos piaci részesedéssel rendelkező szolgáltató a kimenő forgalmat illetően 18 százalékos részesedéssel bír. Az üzleti partnerek között találhatók bankok, a szállítmányozás vállalatai, az IT-szektor képviselői (pl. az IBM Magyarország) és konzultációs cégek. A Vodafone legújabb partnere és ügyfele a Magyar Posta. A nemzetközi roaming szolgáltatások terén legtöbb szerződéssel rendelkezik és például a GPRS-ben 18 nemzetközi szolgáltatóval van már szerződése.

A tájékoztatón Takács Zoltán termékmarketing-menedzser bemutatta az új Vodafone Mobile Office tarifacsomagot, amelynek három része a Vodafone Mail, a Vodafone Mobile ConnectCard és a széles nemzetközi hálózat, illetve szolgáltatás.

A hazánkban egyedülálló Vodafone Mail integrált mobil üzenetközvetítés április 15-től indul, az új alkalmazásnak köszönhetően a hangposta, e-mail és fax üzenetek integrált postafiókban rendszerezve tárolódnak, és bármikor bárhonnan elérhetők. Szeptemberig ún. hozzáférési árazással lesz a szolgáltatás kialakítva, nincs havi- és csatlakozási díj, az aktiválás az ügyfélszolgálaton keresztül, az ún. "netrendelőn" keresztül lehetséges.

A Vodafone Mobile Connect Card a laptop gépbe helyezhető PCMCIA kártya, melynek és a hozzá kapcsolódó kezelőszoftver révén a világ minden pontjáról online kapcsolat hozható létre anélkül, hogy a mobiltelefont a Vodafone ügyfél a laptopjához csatlakoztatná, vagy vezetékes vonalat keresne. Így könnyen elérhető a vállalati hálózat, az e-mail, kényelmesen küldhető a gépről SMS. A szolgáltatás szintén a havidíjas ügyfelek részére április 3-án indul. A kezdőcsomag ára 69 990 Ft, az előfizetés havidíja 150 Ft (a GPRS Internet ára bruttó 3500 Ft, a távoli LAN-hozzáférés 3500 Ft, egy SMS ruttó 30 Ft).

A Vodafone ügyfelei jelenleg már 5 kontinens 91 országának 202 mobilhálózatán barangolhatnak, s az intelligens SIM kártya automatikusan keresi a legkedvezőbb árfekvésű Vodafone hálózatot. További nemzetközi szolgáltatások: Eurocall, Eurocall Platinum, MMS-roaming, GPRS-roaming, 3G Roaming. A Vodafone április 15-től új GPRS Internet/LAN csomagot vezet be, egyidejűleg a meglévő árusítását megszünteti. A csomag jellemzői: 2800 Ft havidíj, havi 1 gigabájt forgalom, a csomag része a Vodafone Mail.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció