Elektronikus úton Európába

Európai polgároknak e-névjegyet

A Magyar Rádió új szolgáltatást indított - jelentette be Kondor Katalin, a közrádió elnöke, Bakonyi Péter, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium információs társadalom stratégia helyettes államtitkára és Hollós János, a rádió alelnöke sajtótájékoztató keretében Budapesten.
A www.enevjegy.radio.hu oldalon minden magyar állampolgár és magyar jogi személy ingyenesen elhelyezheti elektronikus névjegyét, amely tartalmazhat fényképet, hangot, videót, illetőleg egyéb elektronikus információkat is. Az e-névjegyhez ingyenes e-mail is tartozik. A szolgáltatás különlegessége, hogy azoknak is lehet e-névjegye, akik nem férnek hozzá az internethez.

A Magyar Rádió a szolgáltatást a legmodernebb eszközök segítségével oly módon nyújtja, hogy hétköznapokon 9 és 17 óra között a közönségszolgálat telefonszámán (328-7878) időpontot lehet kérni, amikor a rádióban a közönségszolgálat fogadja az érdeklődőket. A közönségszolgálat segít elkészíteni az elektronikus névjegyet, így azok is elhelyezhetik névjegyüket, akik nem jutnak hozzá az internethez.

Az e-névjegy elkészítésével egyidejűleg minden e-szolgáltatást igénybe vevő emléklapot kap ajándékba. A rádió vállalja, hogy minden magyar természetes vagy jogi személynek ingyenesen készíti el az elektronikus névjegyet (e-névjegy) és a hozzátartozó postafiókot. A felhasználók névjegyei a www.enevjegy.radio.hu/felhasznalo címen, a világ bármely pontjáról érhetőek el, valamint ehhez egy e-mail cím is tartozik: felhasznalo@enevjegy.radio.hu

A tárhely 5 Mbyte. A weblapok kereshetőek is a weboldalon. A szolgáltatás ma délután indult, de máris 30-nál több elektronikus névjegy található a rendszerben.

Természetesen azok is készíthetnek elektronikus névjegyet, akik nem kívánják a rádió közönségszolgálatát felkeresni, de van internetelérésük. Nekik a www.enevjegy.radio.hu oldalra kell belépniük, és megadniuk a regisztrációs adataikat.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció