Csodatelefon Pannonosoknak

A Pannon GSM április 3-án, Magyarország első mobiltávközlési szolgáltatójaként kezdi meg a régen várt Nokia 3650 telefon forgalmazását. A Nokia 3650-en akár tv-t is nézhetnek a Pannon GSM előfizetői.
A Nokia 3650 szolgáltatásai között megtalálható a vezeték nélküli kapcsolatot biztosító Bluetooth és infravörös technológia, a készülék háromsávos rendszerének köszönhetően pedig Európában és Észak-Amerikában egyaránt használható. A 3650-es támogatja a ma létező leggyorsabb mobil-adatátviteli normák közül a GPRS-t és a HSCSD-t.

Mindemellett a Java alapú játékok, a készülék memóriájának Multi Media kártyás bővíthetősége, valamint a többszólamú csengőhangok nem csak okos és sokoldalú, de szórakoztató társsá is teszik a hatalmas, színes képernyőjű telefont.

Az állókép és rövid videofelvételek rögzítésére egyaránt alkalmas, valamint azokat MMS-ben akár asztali számítógépre is továbbküldeni képes mobiltelefon funkcióit és Symbian operációs rendszerét nagytestvérétől, a felső kategóriás 7650-től örökölte.

Ezen közeli rokonságnak köszönhetően a 3650 immár a harmadik olyan Nokia készülék, amelyen a Pannon GSM előfizetői Magyarország első és mindmáig egyetlen mobiltelevíziós adását élvezhetik. A szolgáltató és a TV2 tavaly novemberben indított, világviszonylatban is az elsők között számon tartott szolgáltatása a televíziós csatorna két hírműsorát, a Naplót és a Tényeket juttatja el a felhasználók készülékére.

A Nokia 3650 tulajdonosok - a 9210i Kommunikátoron és a 7650-es készüléken megszokott módon - a web vagy WAP böngészőben a http://www.korridor.hu/mobilvideo útvonalat megadva érhetik el a TV2 adásait. A hírműsorok villámgyors, zökkenőmentes letöltését az akár 43,2 kbps átviteli sebességre képes HSCSD szolgáltatás biztosítja, megfelelő hálózati támogatás mellett külföldön is.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció