Elkezdődött a Microsoft Windows Server 2003 gyártása

A Microsoft ma bejelentette, hogy fejlesztői átadták gyártásra a Windows Server 2003 operációs rendszert. A Windows Server 2003 nyújtja a vállalat által kibocsátott kiszolgálói Windows operációs rendszerek közül a legnagyobb teljesítményt és a legjobb minőséget.
Az új operációs rendszer olyan integrált kiszolgálói platformot biztosít, amelynek révén a vállalatok akár 30 százalékkal hatékonyabban is működtethetik az informatikai infrastruktúrájukat. A Windows Server 2003 új előírások szerinti, szigorú, a kód soronkénti ellenőrzésére is kiterjedő tesztprogramon esett át, a biztonságot és a megbízhatóságot fokozó szolgáltatásainak köszönhetően az új termék már kialakításánál fogva is biztonságosabb.

A Microsoft több mint 70 000 számítástechnikai partnercégét készítette fel arra, hogy Windows Server 2003. április 24-i kibocsátásától kezdve képes legyen annak forgalmazására, üzembe helyezésére és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások nyújtására. Több mint 550000 ügyfél jelentkezett a bétaváltozatok kipróbálását lehetővé tévő előzetes programunkra. Ez a szám meghaladja a cég történetének minden korábbi kiszolgálói operációs rendszerével elértet.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció