Iraki hírek SMS-ben

Különleges helyzetekben az egyik leggyorsabb információs forrás a mobiltelefon. Ezt mutatja, hogy az Irakban folyó harcok megkezdése után hatalmas érdeklődés mutatkozott a 777mobilon WAP-on és SMS-ben elérhető hírek iránt.
Az iraki harcok első perceitől, már a hajnali órákban csaknem 40 ezren vették igénybe a 777mobil Irak elleni háborúról szóló különkiadását. Az érdeklődést jelzi, hogy a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás idején mértnél háromszor többen látogatták meg a 777mobil Irakról készülő rovatát, ahol a folyamatosan frissülő hírek mellett elemzések, háttérinformációk és arra alkalmas telefonok esetén az eseményekről készült színes képek is megtalálhatók. A 777mobil SMS-ben kérhető EXTRA hírkategóriájára alig 4 óra leforgása alatt 18 379-en iratkoztak fel és a háborús híreket igénylők száma a nap végére több tízezer lehet.

A 777mobil munkatársai állandó ügyeletetet tartanak, így azonnal tudósítottak a háború kitöréséről. Az újságírók folyamatosan figyelték és figyelik a magyar és külföldi híradásokat, ezért olyan fejleményekről is azonnal beszámolnak, amelyek a magyarországi hírfolyamba csak később kerülnek be.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció