Nokia 32: csökkenti a vezetékes és mobilhálózatok közötti hívások költségeit

A Nokia 32 PBX GSM csatlakozóterminál egy házi alközponthoz (PBX) csatlakozva a GSM hálózaton továbbítja a befutó és kimenő hívásokat. A Nokia 32 PBX csatlakozóterminál így a vezetékes és mobilhálózatok közötti telefonhívások költséghatékony lebonyolítását teszi lehetővé. A Nokia 32 a vezetékes vonal kiváltására is használható, így minimális befektetés mellett lecserélhetők a jelenlegi vezetékes vonalak, illetve hozhatók létre újabbak. A GSM 850/1900, vagy a GSM 900/1800 hálózaton működő Nokia 32 a tervek szerint 2003 második negyedévétől lesz kapható.
A kis méretű és könnyű Nokia 32 terminál közvetlenül egy analóg központi vonalra vagy egy alközponthoz kapcsolódva egyszerűen lebonyolítja a vezetékes és mobilhálózat közötti hívásokat. A Nokia 32 a vezetékes vonal tökéletes helyettesítéseként is szolgálhat építkezéseken vagy mobilirodákban, vagy akkor, ha a vezetékes vonalak kiépítése vagy karbantartása nem kifizetődő.

A Nokia 32 HSCSD és GPRS adatátviteli támogatása révén személyi számítógéphez is csatlakoztatható. A készülék emellett támogatja a rövid szöveges üzenetküldés (SMS) funkciót, valamint olyan kiegészítő szolgáltatásokat, mint a konferenciahívás és a hívástovábbítás.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció