Motorola a CeBIT-en

A Motorola fennállásának 75., első kereskedelmi forgalomba kerülő mobiltelefonjának 20. évfordulóját technológiai újdonságokkal ünnepli a ma megnyitott hannoveri CeBIT kommunikációs vásáron.
Az idei év mobiltelefon újdonságai a vállalat 2002-es portfoliójára épülnek, amelyek között megtalálható az első 3G telefon, az A830. A CeBIT-en mutatkozik be a Motorola A760, a világ első Java- és Linux-kompatibilis mobiltelefonja. Az A760 a mobiltelefon funkciók mellett a PDA szolgáltatásait is nyújtja, továbbá digitális kamerával, videolejátszóval, mp3-lejátszóval, kihangosítóval, fejlett üzenetkezelési funkciókkal és interneteléréssel rendelkezik és támogatja a Bluetooth vezetéknélküli technológiát. A most debütáló készülékek várhatóan 2003 végén kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A Motorola számos új Tetra (Terrestrial Trunked Radio) alkalmazást is bemutat a CeBIT-en, ezek között találhatók: Bluetooth-alkalmazások, automatikus gépjármű-lokalizáló szoftverek integrációja Tetra hálózatokba, analóg és digitális rendszerek összehangolása, amelyek működését élő bemutatók keretében ismerhetik meg az érdeklődők.

A Motorola egy olyan "könnyített" diszpécser rendszerrel is a CeBIT-en debütál, amely a készenléti szervek járműveiben alkalmazott, számítógép-vezérelt rendszer leegyszerűsített változata.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció