Panasonic tábla PC

A Matsushita Electric Industrial - ismertebb nevén Panasonic - a Toughbook számítógépsort egy tábla PC modellel egészítette ki, amely a jövő hónapban bevezetésre kerülő Intel Centrino technológián alapul.
A Centrino termék a Pentium-M processzort a társ lapkakészlettel és a vezeték nélküli LAN támogatással kombinálja.

A Panasonic a Toughbook CF18 modellt március közepén vezeti be. Az új tábla PC a 900 MHz-es mobil Pentium-M ULV (ultra-alacsony feszültségű) processzoron alapul. Más tábla PC-khez hasonlóan a CFD18 jellemzője a különleges képernyő, amely lehajtható, illetve elfordítható. Ez lehetővé teszi az eszköz használatát hordozható vagy tábla PC-ként.

A Panasonic CF18 hordozható modell 10,4 hüvelykes, 1024x768 képpont felbontású TFT LCD képernyőt, 256 MB DDR SDRAM memóriát és 40 GB-os merevlemezes meghajtót tartalmaz. A hálózati csatlakozáshoz a vezeték nélküli LAN 802.11b szabványt támogatja, de opcióként a Bluetooth, a CDMA2000 1x és a GPRS határfelület is kapható. A Panasonic az új tábla PC-t Windows XP Professional Tablet Edition operációs rendszerrel és Acrobat Reader szoftverrel szállítja. A magnéziumötvözet ház, a strapabíró képernyő és billentyűzet az új tábla PC használatát a legmostohább körülmények között is lehetővé teszi. A masina érintésre érzékeny képernyővel is kapható.

Az eszköz mérete 50x211x269 mm, súlya 1,98 kg, induló ára 3200 dollár.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció