Vodafone: két új VitaMax tarifacsomag

A Vodafone február 28-án tartott sajtótájékoztatóján bemutatták a cég két magyarországi új szolgáltatási csomagját, a VitaMax Jokert és a VitaMax City Pluszt.
Mivel a VitaMax Cityt már 600 ezer ügyfél használja, a VitaMax City Plusztól újabb sikereket várnak, ehhez a fontosabb újdonságok a következők: egy órával hosszabb csúcsidőn kívüli időtartomány (7-18 óráig), legkedvezőbb mobilpercdíj (29 Ft+5 Ft) bármelyik mobilhálózatba történő telefonáláskor. A VitaMax Joker tarifacsomag a jelenlegi magyar feltöltőkártyás piacon elérhető legjobb ajánlatokat (18 forintos éjszakai percdíj, 20 forint/perces hétvégi díj, pénteki szuperkedvezmény, 18 forintos SMS, minden mobilhívás csúcsidőn kívül 25 Ft/perc, vezetékes hívás csúcsidőben 75 Ft/perc stb.) egymaga ötvözi. A Jokert azoknak ajánlják, akik a jelenlegi, nem vodafone-os tarifacsomagjuknál kedvezőbb percdíjakat keresnek minden időben és minden irányban.

További aktuális hírek: kétszáz budapesti City taxiban helyeztek el kipróbálható, Vodafone Live! Csomaggal ellátott Sharp GX-10-es készülékeket. Ebben a negyedévben kívánja a cég elérni az egymillió mobilkészülék- előfizetést. Néhány hét múlva két újabb - egy Panasonic és a Nokia 7650-es - készülék jelenik meg a Vodafone hazai kínálatában. Ugyancsak rövidesen megjelenik a GX-10-es készülék magyar szoftveres változata. A Magyar Postával 3 éves hosszú távú szerződést kötött a Vodafone, amely 2003. januárjában több készüléket értékesített, mint a Westel, illetve a Pannon GSM. A cég lakossági lefedettségi mutatója jelenleg 97%.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció