A SuSE Linux öt évre terjesztette ki vállalati szerverszoftverei karbantartását

A SuSE Linux bejelentette, hogy a SuSE Linux Enterprise Server szoftverkarbantartását 5 évre terjeszti ki. A SuSE az Enterprise Server termékvonal karbantartásának 5 évre való kiterjesztésével egy stabil, biztonságos szerver operációs rendszert kínál a vállalati felhasználóknak, garantálva a hosszú távra való tervezhetőséget és a befektetési biztonságot.
A SuSE Linux szoftverkarbantartási program (SuSE Linux Maintenance Program) lehetővé teszi vállalatok számára, hogy szerverparkjukat naprakészen tartsák - biztosítva ezáltal a maximális biztonságot és az optimális rendelkezésreállást. A SuSE Linux sajtüközleménye szerint a szoftverkarbantartási program igénybevételével nagymértékben csökkenthető a vállalat informatikai költségvetése. A szoftverkarbantartási program résztvevői elérhetik a SuSE Linux szoftverkarbantartási oldalait (SuSE Linux Maintenance Web), amely átfogó és dokumentált biztonsági frissítéseket és funkció bővítéseket nyújt. Mivel a SuSE biztosítja, hogy a szoftverkarbantartási program keretén belül kiadott frissítések és funkcióbővítések a beállításokat nem módosítják, a folyamatos szerverüzem garantált. A szoftverkarbantartási program ideje alatt a SuSE email-alapú terméktámogatást is nyújt felhasználóinak a telepítéstől egészen a vállalati hálózatba való kapcsolódásig. Továbbá a felhasználók rendelkezésére áll - bármilyen korlátozás nélkül - a webalapú terméktámogatási adatbázis (SuSE Support Database).

A SuSE Linux Enterprise Servert megvásárlók automatikusan tagjai lesznek a SuSE LInux szoftverkarbantartási programnak. Ez a tagság a regisztrációtól számított 12 hónapig érvényes, és egyszerűen meghosszabbítható további 12 hónapos időtartamokkal vagy kibővíthető további szerverekre.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció