Ericsson: egyszerűbb, gazdagabb, rugalmasabb mobil adatszolgáltatások

Az Ericsson számos új rendszermegoldást és funkciót vezet be, amelyek egyszerűbb bejelentkezést, díjszabást és fizetést tesznek lehetővé a GSM-hálózatok üzemeltetői és a mobil adatkommunikáció felhasználói számára.
Egyszerűsített bejelentkezés

Az üzemeltetők által felügyelt automatikus készülékbeállítás bevezetésével a GPRS-felhasználók egyszerűen kezdhetik meg a mobil adatszolgáltatások igénybevételét. Az első híváskor az új GPRS hálózati megoldás automatikusan konfigurálja a készüléket, és a felhasználó azonnal megkezdheti a GPRS-alapú szolgáltatások igénybevételét.

Az Ericsson által nyújtott új egyszeri bejelentkezés funkció segítségével a felhasználóknak csak egyszer kell bejelentkezniük, és az így létrejövő azonosítás érvényes az összes különböző mobilinternetes szolgáltatáshoz és szolgáltatóhoz való belépéshez.

Egyszerűsített díjszabás és fizetés

Az Ericsson díjszabási rendszere segítségével minden felhasználónak ugyanaz a tartalom és szolgáltatás áll rendelkezésére, függetlenül attól, hogy előfizetéssel vagy feltöltőkártyával rendelkezik. Mivel a rendszer azonnal levonja a megfelelő összeget az egyenlegből, így a felhasználók ellenőrzésük alatt tarthatják kiadásaikat, az üzemeltetők pedig megakadályozhatják a hitelkeret túllépését. A szolgáltatások más hálózatban való barangolás közben is elérhetők mind a feltöltőkártyás, mind az előfizetéses ügyfelek számára.

Az Ericsson rugalmas hordozói díjszabás megoldásával az üzemeltetők eltérő GPRS-díjat számolhatnak fel a különböző szolgáltatások után. Ez azt jelenti, hogy az üzemeltetők a tarifákat a mennyiség, a tartalom vagy a szolgáltatások alapján határozhatják meg, ezáltal rugalmasabb, könnyen átlátható és versenyképes áron kínálhatják az új adatszolgáltatásokat.

A jövedelem és a bevételmegosztás a kulcsa a független tartalomszolgáltatók (pl. médiavállalatok) bevonásának a mobiliparágba. Az Ericsson mobilkereskedelmi platform segítségével az üzemeltetők - a megfelelő hitelesítési, "szerződéskötési" és fizetés szolgáltatások révén - a tartalomszolgáltató és a felhasználó nevében bonyolíthatják a vásárlásokat. A felhasználók vonzó tartalomhoz jutnak, az üzemeltetők hálózatán pedig növekszik a forgalom.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció