Modern palatábla

A HP is bemutatta Tablet PC-jét

A vezeték nélküli működésre felkészített, modern palatábla teljes körű PC-funkcionalitással ötvözi a Windows XP Tablet PC Edition operációs rendszer digitális tintakezelési technológiájának előnyeit. Írótábla-üzemmódban a Compaq Tablet PC a hagyományos toll-papír párosításhoz hasonló módon rögzíti az elektronikus tollból "folyó" digitális tintát. Ha az ember szívesebben gépel, a könnyű, eltávolítható billentyűzet segítségével pillanatok alatt hordozható noteszgéppé alakíthatja a Tablet PC-t.
Az innovatív dokkolómegoldásnak köszönhetően teljes méretű billentyűzet és képernyő alkalmazása esetén a Compaq Tablet PC komplett funkcionalitást nyújtó asztali gépként működik. A felhasználó az asztalnál ülve is olyan pozícióba állíthatja a készüléket, amely mellett természetes kéztartással, kényelmesen írhat az elektronikus tollal a képernyőre.

"A Compaq Tablet PC-t úgy alakítottuk ki, hogy képes legyen alkalmazkodni a napjaink felgyorsult üzleti környezetére jellemző munkavégzési szokásokhoz" - jelentette ki Alex Gruzen, a HP Personal Systems Group nemzetközi mobil-számítástechnikai üzletágának vezető elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója. "Megbeszélésre készülve a felhasználó csak felkapja Tablet PC-jét, és már indulhat is - tárgyalás közben szabadon jegyzetelhet, és akár vezeték nélküli hálózaton e-mailezhet. Amikor visszatér íróasztalához, az innovatív dokkolórendszer segítségével komplett jellemzőkészletet kínáló, képernyővel, egérrel és teljes méretű billentyűzettel kiegészített asztali géppé alakíthatja eszközét. Ha utaznia kell, csupán a csatlakoztatható billentyűzetet kell magához vennie. A Tablet PC kialakítása a munkanap minden szakaszában magas szintű produktivitást garantál."

A mindössze 2 centiméter vastag és 1,4 kilogramm tömegű Compaq Tablet PC TC1000 a Windows XP Professional operációs rendszert futtató notebookoknál megszokott teljesítménnyel és jellemzőkkel rendelkezik. A gép a teljesítmény és az akkumulátor-üzemidő optimális kombinációját nyújtó, 1,0 GHz-es Transmeta Crusoe TM5800 processzort, széles látószöget biztosító, 10,4 colos TFT-megjelenítőt, megerősített borítóüveget, NVIDIA GeForce2 Go 100 nagy felbontású grafikus kártyát, beépített 802.11b vezeték nélküli LAN-képességeket, maximum 60 GB kapacitású SMART merevlemez-meghajtót és USB 2.0 portokat tartalmaz.

A közvetlenül a HP-től és a cég hivatalos viszonteladóitól megvásárolható Compaq Tablet PC TC1000 induló ára nettó 449 900 forint.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció