Két új algebrai kalkulátor

A HP két új algebrai kalkulátort vezetett be, amelyeket kimondottan az oktatási piacra terveztek. A nagy teljesítményű kalkulátorokat a HP tervei részeként vezette be, hogy növelje az RPN (Reverse Polish Notation) és algebrai kalkulátorok választékát. Az új eszközöket tanulók, oktatók és pénzügyi szakemberek részére fejlesztették.
A HP 9g grafikus kalkulátor ideális belépőszintű eszköz tanulók részére grafikus feladatok és egyszerű egyenletek megoldásához. A képernyő két részre bontható: az egyik rész grafika, a másik egyenletek megjelenítésére szolgál. A programozható jellemzők a felhasználóknak lehetővé teszik az adatok bevitelét és számítását. A kis masina olyan egyéb jellemzőket is tartalmaz, mint a grafikus nyomógomb, a gyors és könnyű metrikus konverzió, valamint a változatos rendszermódok.

A HP 9s tudományos kalkulátort mindennapos felhasználásra, tanulók számára készítették alap matematikai feladatok, valamint tudományos és kapcsolódó problémák megoldásához. A kis gép kulcsjellemzői: metrikus konverziók, decimálispont-kiválasztás, négy alapműveleti mód és egy nyomógomb statisztikák szerkesztéséhez.

A HP 9g és Hp 9s kalkulátorok már kaphatók, áruk 39,95 dollár, illetve 14,99 dollár.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció