Honlapszerkesztésbe kezdett az előző kormány informatikai biztosa

Önálló honlapot indított az Orbán-kormány informatikai kormánybiztosa, Sík Zoltán - értesült a Prím Online. Az IKB egykori vezetője, akit az ORFK nemrégiben gazdasági bűncselekmények kapcsán gyanúsítottként hallgatott ki, a www.sikzoltan.com címen saját szénrajzai mellett még privát telefonszámát is elérhetővé tette a weben.
Az Informatikai Kormánybiztosság gazdasági ügyei kapcsán Sík Zoltán honlapján egyelőre nem sok információt találtunk, de azt ígéri, hamarosan valamennyi a személyével kapcsolatos cikket összegyűjti, és elérhetővé teszi ezen az oldalon. Mint fogalmaz, ezeknek a cikkeknek a hangvétele mostanában inkább negatív irányultságú, "de hát kormányváltás után vagyunk" - áll a webkikötő nyitóoldalán.

A volt kormánybiztos nemrég indított, saját készítésű honlapján az szerepel, egyelőre nem kíván újból nyilatkozni saját ügyében, mert nem tudja elfogadni azt az érvelést, hogy "az embereknek joguk van tudni..." Sík szerint még neki sincs joga mindent tudni, "pedig érintett vagyok a témában, bár reményeim szerint nem sokáig, sőt reményeim szerint már nem sokáig lesz téma".

Honlapjának különlegessége, hogy saját szén- és ceruzarajzait, valamint fényképeit is közzétette rajta, illetve hogy életrajza mellett privát mobiltelefonszámát, e-mail és hagyományos postacímét is megtalálni a webkikötőben, de kiderül az is, hogy B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik, és 1962-ben született Budapesten. Sík Zoltán egyébként jelenleg tanuló, két oktatási intézménynek is hallgatója. Beiratkozott az ELTE Jogi Továbbképzõ Intézet mérnök jogász képzésére, és a BMGE PhD-képzésén is részt vesz.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció