Üzemszünet - költöznek a Prím-szerverek

Előre is elnézést kérve minden látogatónktól, partnerünktől, szolgáltatásaink használóitól, ezúton jelezzük, hogy október 31-én este és az azt követő hosszú hétvégén gondok lehetnek a Prím Online hírszolgáltatásával, továbbá a Prímpostával, a Prímlistával, a letoltes.commal, a Rendezvénynaptárral, a Magyar Címtárral, sőt az Adserver által kiszolgált oldalak hirdetési megjelenítésével is.
A Prím és az Adverticum szolgáltatásainak túlnyomó részét biztosító hét szervert az ünnepek előtti éjszaka új szerverparkba költöztetjük. A költözés következtében nem csupán a fizikai ki- és újbóli bekapcsolás közötti egy-két órában, hanem az utána következő egy-két napban is lehetnek zavarok, mindaddig, amíg a DNS szerverek nem frissülnek, nem "tanulják meg" az új IP-címeket.

A költözést éppen ebből a megfontolásból tettük október 31-ére; bízunk abban, hogy a hét utolsó munkanapján, este kilenc után már kisebb a forgalom, és utána - a mindenszentek napi pihenőnapon, illetve az azt követő szombaton-vasárnap - minden visszaáll a rendes kerékvágásba, és hétfőtől zavarmentesen használhatók a Prím és az Adverticum szolgáltatásai.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció