Előre telepített Norton AntiVirus a HP és Compaq asztali és noteszgépeken

A Norton AntiVirus a világon bárhol forgalomba hozott összes, lakossági felhasználóknak szánt HP Pavilion és Compaq Presario asztali és noteszgépre előre telepítésre kerül - jelentette be a Symantec.
A megállapodás értelmében a HP a Norton AntiVirus 60 napos előfizetést magában foglaló teljes változatát szállítja a világon bárhol forgalomba kerülő HP Pavilion, illetve Compaq Presario asztali és noteszgépeken. Egy korábbi megállapodás értelmében a HP lakossági asztali gépeit a Symantec védelmi megoldásai óvják a vírusfertőzéstől a gyártási folyamat során. Ennek kapcsán a számítógépek a csomagolás és kiszállítás előtt vírusellenőrzésen esnek át.

A Norton AntiVirus átfogó vírusvédelmet, -felderítést és a vírusok okozta rongálások helyreállítását kínálja a PC-felhasználóknak. Az adatok biztonsága érdekében megkeresi és kijavítja a fertőzött állományokat. Emellett a Norton AntiVirus önműködően frissíti a vírusazonosítókat, és így mind az új, mind a jövőben megjelenő vírusok ellen véd. A 60 napos induló előfizetés lejártakor egyéves vírusazonosító-előfizetést lehet vásárolni.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció