AT&T, Microsoft – közös vezeték nélküli vállalati megoldás

Az AT&T és a Microsoft bejelentette, hogy együttműködési megállapodásuk értelmében olyan, elsősorban vállalati mobiltulajdonosokat céloznak meg új fejlesztésükkel, akik számára elengedhetetlenül fontos a vállalati adatok elérése akkor is, amikor messze vannak az irodától.
Az AT&T Wireless WorkWare szoftvere a "mobilizált" dolgozóknak biztonságos hozzáférést biztosít a különböző Microsoft-alkalmazásokhoz és információkhoz. A többi vezeték nélküli vállalati megoldással ellentétben a Wireless WorkWare nem kíván meg speciális IT-irányítást a fizikai konfigurációt illetően, mivel a beállítások letölthetők a mobilhálózaton keresztül.

A többi mobilszolgáltatóhoz hasonlóan az AT&T Wireless is fontosnak tartja, hogy fejlessze az adatforgalmat, különösen hálózata üzleti felhasználói számára. A WorkWare, a vállalat legújabb terméke a Microsofttal való együttműködést is jól példázza. A két cég júliusban kötött közös megállapodásuknak a Project 520 nevet adta, és e mögött a két cég együttműködési szándéka áll a vezeték nélküli vállalati eszközök és megoldások fejlesztését illetően.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció