A HP új szervercsaláddal bővíti UNIX-portfólióját

A HP új, egytől nyolcig terjedő processzorszámú, HP-UX-os kiszolgálókkal bővítette UNIX-szerverportfólióját. A kimondottan részlegszintű és adatközpontos környezetekhez tervezett 05 sorozat nagyvállalati szükségletekre szabott teljesítménye, rendelkezésre állása, menedzselhetősége és beruházásvédelmi háttere alacsony összköltséget eredményező, kedvező induló költségigénnyel párosul.
A HP 05 sorozat sokféle, egyszerűen megrendelhető és gyorsan bevezethető standard konfigurációváltozatban létezik. A három modell: HP Server rp2405 (1 vagy 2 processzorral), HP Server rp5405 (2 vagy 4 processzorral) és HP Server rp7405 (2, 4 vagy 8 processzorral). Valamennyi szerver nagy teljesítményű PA-8700 processzorokkal működik, és a D. H. Brown, valamint a VAR Business magazin által a piac első számú UNIX operációs környezetének választott HP-UX 11i rendszert futtatja.

A HP 05 sorozat biztosítja a UNIX-piac legátfogóbb nagyvállalati szintű rendelkezésre állását. A 05 rendszerek támogatják a legmodernebb rendelkezésre állási alaptechnológiákat, köztük a dinamikus processzor- és memóriarugalmasságot (DPR-t és DMR-t), a "memory chip spare" megoldást, valamint a HP MC/Serviceguard és az üzleti alkalmazások ágazatvezető integrációját. A HP Event Monitoring Service eseményfigyelő szolgáltatás a hibamegelőzésről, -észlelésről és -értesítésről is gondoskodik.

A felhasználó dinamikus particionálással és a célorientált HP Workload Manager szoftver alkalmazásával optimalizálhatja a környezetében futó alkalmazások menedzselését. Az átfogó rendelkezésre állási és menedzselhetőségi jellemzők ötvözete fokozottan képessé teszi a rendszereket a vállalat által célként kitűzött szolgáltatási szint elérésére, az erőforrás-kihasználás javítására és az informatikai összköltség mérséklésére.

A nagyfokú rendelkezésre állás és menedzselhetőség mellett a HP 05 sorozat egyedülálló beruházásvédelmet ígér felhasználóinak. Valamennyi modell házon belül átállítható az új PA-RISC processzorokra, a HP Server rp7405 és rp5405 esetében pedig a jövőbeni Intel Itanium processzorokra vonatkozóan is fennáll ez a lehetőség. A processzorátállás támogatása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy növekedésükkel és teljesítményigényük emelkedésével párhuzamosan a későbbiekben is bővíteni tudják induló beruházásukat.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció