Német szakértők tesztelik a TETRAPOL hálózatot Svájcban

A német szövetségi kormány és a tartományok képviselői megállapították, hogy a TETRAPOL technológia eleget tesz a szövetségi digitális rádióhálózat kiépítésével kapcsolatban támasztott követelményeknek.
Németország Egységes Szövetségi Digitális Hang- és Adatátviteli Rendszerének (ZED) előkészítéséért és bevezetéséért felelős központi hivatal vezetésével kilenc német tartomány tizenegy képviselőjét tömörítő bizottság vette nemrégiben nagyító alá a Svájcban működő, TETRAPOL szabványon alapuló POLYCOM rádióhálózatot. A TETRAPOL trönkölt rádióhálózatot a kormányzati szervek, valamint a biztonsági és védelmi szervezetek felhasználására fejlesztették ki.

A német szövetségi kormány és a tartományok képviselői megállapították, hogy a TETRAPOL technológia eleget tesz a szövetségi digitális rádióhálózat kiépítésével kapcsolatban támasztott követelményeknek. Az ország hatóságait és szervezeteit kiszolgáló biztonságos rádióhálózat kiépítése 2006-ig kell, hogy megvalósuljon.

A német szakértők a POLYCOM hálózat funkcióinak minden részletét tesztelték. A POLYCOM hálózat egyértelműen bebizonyította, hogy a TETRAPOL technológia megfelel a közbiztonsági és a készenléti erők által támasztott követelményeknek, ugyanúgy, mint a Schengeni Egyezmény előírásainak.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció