Ügyfél-önkiszolgáló képességek a BEA WebLogic Platform 7.0-s változatában

Az online számlakezelő és elektronikus számlázási szoftverek kifejlesztése terén élenjáró Edocs Inc. bejelentette, hogy mostantól kezdve támogatja a BEA Systems BEA WebLogic Platform 7.0-s változatát. A társaság előrébb lépett a BEA Star Partner programjának rangsorában is.
Az Edocs több ügyfele máris a BEA WebLogic Enterprise Platformot használja az online számlakezelés és számlázás céljára, így tökéletesítheti az ügyfelei részére nyújtott önkiszolgálási lehetőségeket és egyszerűsítheti a pénzügyi műveletek láncolatát. Ilyen ügyfél többek közt az American Express, az AT and T Wireless, a Blue Cross and Blue Shield of Minnesota, a BT és az ITC DeltaCom. A bejelentés nyomán még nagyobb körben elérhetővé válik a BEA WebLogic Platform 7.0, az informatikai ágazat első egységesített alkalmazási infrastruktúra platformja.

A BEA WebLogic erejére és teljesítményére támaszkodva az Edocs online önkiszolgáló megoldásai lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy megfeleljenek a komplex online számlázás követelményeinek, nagy mennyiségű adatot kezeljenek, integrálják a vállalaton belül működő összes rendszert, és átfogó folyamatkövető képességeik révén fokozzák az üzleti folyamatok rugalmasságát.

Az Edocs eaSuite nevű terméke hatékony költségszinten biztosítja a komplex adatkezelő, integrációs, számlázási és fizetési folyamatok kezelését, és a számlázástól a fizetésig tartó teljes folyamatot felviszi a világhálóra. Az eaSuite-ot alkalmazó szervezetek felgyorsítják számláik ellenértékének befolyását, lecsökkentik költségeiket, és a hagyományos folyamat (kézi számlázás és fizetés, levelezés, telefonbeszélgetés, viták tisztázása) automatizálásával kiküszöbölik a hatékonyságot csökkentő mozzanatokat.

Az Edocsot előrébb sorolták a BEA Star Partner elnevezésű programjában. A BEA több tényező figyelembevételével dönt arról, hogy valamelyik partnerét magasabb osztályba sorolja. Ilyen tényező például a közös ügyfeleknél elért siker vagy az együttműködésből fakadó bevétel növekedése. Az Edocs előléptetése megkönnyíti, hogy a két cég a marketing, az értékesítés és a technológia fejlesztése terén még szorosabban együttműködjön.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció