Novell: Többplatformos üzenetküldő megoldás vállalatoknak

A Novell bejelentette a Novell NetMail 3.1 termékének piacra kerülését. A termék a Novell többplatformos internetes üzenetküldő megoldása, mely már Windows NT/2000 operációs rendszereken is fut.
A NetMail, mely korábban a Novell Internet Messaging System (NIMS) nevet viselte, egy szabványokra épülő üzenetküldő megoldás, mely e-mail-, naptár- és ütemtervmegosztást tesz lehetővé az interneten keresztül. A NetMail 3.1 felhasználók százezreit képes egyetlen szerveren kezelni, így egy roppant jól skálázható, alacsony költségű megoldás. A NetMail az ügyfelek számára lehetővé teszi már meglévő hálózatuk és az internet együttes kihasználását a hatékonyabb kommunikáció és üzletvitel érdekében.

A Novell NetMail 3.1 minden vezető szerverplatformon működik, és a Windows NT/2000 rendszereket is támogatja a Solaris, Linux és Novell NetWare mellett. A NetMail továbbá lehetővé teszi az e-mailek, naptárak és címjegyzékek szinkronizálását a Palm OS és Pocket PC PDA eszközökkel bármilyen kliens munkaállomásról a hálózatban. A NetMail az egyik első olyan e-mail rendszer, mely támogatja a naptár- és ütemtervmegosztást az interneten keresztül, és a Novell eDirectory teljesítményét használja ki egy nagy mértékben skálázható, de roppant kis költségű üzenettovábbítási infrastruktúra kiépítéséhez. A NetMail több klienst is támogat, mint például az Outlook, az Eudora, a Novell GroupWise és a Netscape Mail.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció