Forgalomba kerülnek az új Verbatim CD-írók

A Verbatim képviselői a kaliforniai Santa Anában a napokban bejelentették, hogy a cég legújabb és egyben legnagyobb teljesítményű, Verbatim 40x10x48, illetve Verbatim 32x10x40 típusjelzésű CD-írói az elkövetkezendő napokban-hetekben világszerte forgalomba kerülnek.
A cég képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy mindkét vadonatúj CD-RW meghajtó kiváló írási és olvasási teljesítményre képes, ezenfelül pedig az új CD-írók mellé gyárilag csomagolt CD-író és egyéb szoftverek segítségével a felhasználók lényegében pillanatok alatt, minden eddiginél gyorsabban készíthetnek majd különböző adat, videó, audió vagy fotó CD-ket.

"Mind a vállalati számítógépek, mind az otthoni asztali számítógépek piacán egyre nagyobb igény mutatkozik a gyors és nem utolsósorban rendkívül megbízható CD-író berendezések iránt. A felhasználóknak mostantól lehetőségük nyílik arra, hogy szert tegyenek a Verbatim legújabb és egyben legnagyobb teljesítményű CD-RW meghajtóira, mely termékekről bizton állíthatom, hogy garantáltan jó minőségűek, és az sem titok, hogy az esetükben alkalmazott technológiai újítások révén a felhasználók minden eddiginél könnyebben és élvezetesebben írhatnak majd CD-ket" - nyilatkozta a bejelentés kapcsán Mark Zadeh, a Verbatim Peripherals Group alelnöke.

Mind a Verbatim 40x10x48, mind a Verbatim 32x10x40 típusjelzésű vadonatúj CD-írók dobozában megtalálható az a többszörös díjnyertes, ám a Verbatim által egyelőre meg nem nevezett CD-író szoftver, mely még az úgymond kezdőbb felhasználók számára is gyerekjátékká egyszerűsíti a CD-írás folyamatát. Az új Verbatim CD-írókhoz mellékelt szoftvercsomagban többek közt egy nagytudású CD-borítókészítő program is megtalálható, és természetesen néhány Verbatim-gyártmányú CD-R, illetve CD-RW lemez is az alapcsomag részét képezi.

A CD-R lemezeket negyvenszeres, a CD-RW diszkeket pedig tízszeres sebességgel égetni képes, nem mellékesen negyvennyolcszoros sebességű CD-olvasóként is funkcionáló Verbatim 40x10x48 ára az Egyesült Államokban 179,99 dollár. Az eggyel alacsonyabb teljesítménykategóriába tartozó Verbatim 32x10x40 típusjelzésű új CD-író maximálisan harminckétszeres sebességgel képes az egyszer írható CD-k égetésére, ezenkívül tízszeres sebességgel írja az újraírható lemezeket, és legfeljebb negyvenszeres sebességgel képes a belehelyezett CD-k olvasására. A Verbatim 32x10x40 kiskereskedelmi ára 149,99 dollár.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció