Symantec Intruder Alert segíti az IBM ügyfeleit

Az IBM a felügyelt biztonsági szolgáltatás (Managed Security Services) keretében a Symantec Intruder Alertet fogja alkalmazni arra, hogy azzal gazda alapú behatolásérzékelő megoldásként ügyfeleit az e-kereskedelmi infrastruktúrájuk biztosításában támogassa. A megállapodás részeként a Symantec szolgáltatásiszint-szerződésekkel gondoskodik arról, hogy az IBM gyorsan reagálhasson az ügyfelek problémáira.
A Symantec Intruder Alert 3.6 a jogosulatlan tevékenységeket és a a biztonság megsértését észlelő, valamint azokra automatikusan válaszoló, gazdaalapú, valós idejű behatolásfigyelő rendszer. Amennyiben az Intruder Alert fenyegetést észlel, akkor az előre meghatározott biztonsági szabályok alapján riaszt, vagy más ellenintézkedéseket tesz az információvesztés, illetve -lopás megelőzésére. A rendszergazdák a központi konzolról a rendszer rendelkezésre állásának és integritásának fenntartása mellett készíthetik el, frissíthetik és oszthatják szét a szabályokat, valamint biztonságosan gyűjthetik össze és archiválhatják az eseményanalízishez szükséges vizsgálati feljegyzéseket. A tűzfalak és más hozzáférés-szabályozók kiegészítéseként az Intruder Alert lehetővé teszi az elővigyázatossági biztonsági szabályok kialakítását, ami megakadályozza a gyakorlott számítógépkalózok, illetve a rosszindulatú, jogosult felhasználók visszaéléseit a rendszerrel, az alkalmazásokkal és adatokkal.

A Symantec Intruder Alert 3.6 a Symantec Enterprise Security fontos alkotórésze, amely a különféle méretű szervezeteket az információbiztonságuk kézbentartásához szükséges eljárásokkal, szolgáltatásokkal látja el, és világszerte reagálást biztosít a problémákra. A Symantec ezen széles körű megoldása a legjobb minőségű termékeket kínálja az átjárók, a szerverek és a hálózatba kapcsolt számítógépek tűzfal nyújtotta biztonsággal, vírusellenes védelemmel, behatolásérzékeléssel és sérülékenységi vizsgálattal történő ellátása érdekében.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció