Gates: egy hónap múlva piacon lesz a MS Visual Studio.NET

A Microsoft egy hónap múlva piacra viszi a MS Visual Studio.NET programcsomagot - jelentette be Prágában Bill Gates, a Microsoft elnöke, miután bemutatta a társaság új termékcsomagját.
Gates, aki egynapos látogatást tett szerdán a cseh fővárosban, elmondta, hogy a MS Visual Studio.NET elsősorban a gyakori internethasználóknak készült. A programcsomagot eddig 2,5 millió szakember tesztelte, és megjegyzéseik alapján véglegesítik a piacra kerülő változat. Ez különösen az asztali számítógépeken a hálóoldalakkal való munkában és a nyitott internet protokollokkal való munkában hoz új lehetőségeket, megoldásokat. A program bármiféle internetes keresőrendszerben használható.

Korábban a Microsoft az egyes számítógépes programokkal foglalkozott, de az új programok egész számítógépes rendszerek számára készülnek - mondta Gates. A Softwar.NET programok Gates szerint minden számítógéptípuson használhatók. - Az elektronikus kommunikáció ma olyan szerephez jut, amilyen korábban a telefonbeszélgetésnek volt - jegyezte meg Gates, akit a délután folyamán Václav Havel cseh államfő is fogad.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció