HungaroCAD: a térség legeredményesebb forgalmazója

Értékes díjat vehetett át a közelmúltban Grósz Miklós, a HungaroCAD Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója és Pogrányi Károly, a cég kereskedelmi igazgatója.
Az Autodesk minden esztendőben rangsorolja termékeinek forgalmazóit, s mint a 2000. január 31-ét követő üzleti év eredményeiből kiderült, az adott időszakban az EMEA-régióban (amely Európát, a Közel-Keletet és Afrikát foglalja magában) a HungaroCAD érte el a legnagyobb forgalomnövekedést. A társégből összesen hat Autodesk-forgalmazót jelöltek a díjra, közülük mutatta a legjobb eredményt az építészeti és gépészeti tervezőprogramok értékesítésében évek óta élen járó hazai vállalkozás.

Magyarországon egyébként – a 14 hivatalos viszonteladó közül – már harmadik éve a HungaroCAD a legnagyobb Autodesk-dealer, bevételük egyharmadát teszi ki az AutoCAD programcsomagok értékesítése. A 12 fős cég az elmúlt évben 40 százalékos forgalomnövekedést ért el, bevételük 70 százaléka szoftverértékesítésből és fejlesztésből származik.

A Tenerife szigetén megtartott díjátadáson az Autodesk képviselői bejelentették, hogy a jövőben nem a hagyományos módon jelölik a tervezőprogramok újabb verzióit, egyben nyilvánosságra hozták, hogy elkészült az AutoCAD 2002 programcsomag, amelyet várhatóan a nyár közepétől vásárolhatnak meg az érdeklődők.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció