Új képzési lehetőségekkel segíti partnereit a Schneider Electric

Új képzésekkel egészítette ki „EcoXpert Partner Program” kezdeményezését a Schneider Electric. Az újonnan megszerezhető tudás hatékonyan támogatja a vállalat adatközponti és kritikus infrastruktúra területeken tevékenykedő értékesítési partnereit ügyfeleik még jobb kiszolgálásában. 

Napjainkban az adatközponti szolgáltatások iránti ugrásszerűen bővülő igény és a folyamatosan fejlődő technológiák miatt kulcsfontosságú az adatközpont-szakértők fejlesztése. Rendszeres képzésük biztosítja, hogy az értékesítési partnerek naprakész tudással rendelkezzenek a legújabb fejlesztésekről, és így még hatékonyabban tudják támogatni saját ügyfeleiket. 

 

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat „EcoXpert Partner Program” kezdeményezésén belül új képzéseket indított adatközponti és kritikus infrastruktúra területen. Az EcoXpert programon belül megszerezhető új képesítések célja, hogy támogassák a társaság értékesítési partnereit abban, hogy szert tegyenek a fenntarthatóbb jövő érdekében történő digitalizáláshoz szükséges iparági ismeretekre és készségekre. 

 

A képzés révén a partnerek még megbízhatóbb tanácsadókká válnak a cég adatközponti és a kritikus infrastruktúra megoldásaival kapcsolatban. Az „EcoXpert Partner Program” új képesítéseit az adatközpontok tervezésében és építésében közreműködő, a hűtési és energiaellátási rendszerekkel, a rendszerintegrációval és a folyamatautomatizálással, valamint az elektromos és gépészeti kivitelezéssel és szolgáltatásokkal foglalkozók számára fejlesztették. 

 

„A partnerprogramunk fejlesztése az EcoXpert kezdeményezés keretében folyó oktatási erőfeszítések elismerése, és az adatközpontokra, valamint a kritikus infrastrukturális megoldásokra szabott új tanúsítványok bevezetése tükrözi elkötelezettségünket partneri közösségünk iránt, egyben hangsúlyozza a zöldebb és biztonságosabb jövő építése iránt érzett felelősségünket. Azzal, hogy a jelenlegi programunk bővítésével az adatközpontokra és a kritikus infrastruktúrákra összpontosító tanúsítványokat adunk partnereink kezébe biztosítjuk, hogy kezdeményezésünk még inkább illeszkedjen az adatközponti területen elvárt olyan alapelvekhez, mint a működési kiválóság és a gondos üzemeltetés. Partnereinkkel együtt nem egyszerűen átalakítjuk az adatközpontokat, hanem segítünk a szélesebb közösségnek abban, hogy saját ügyfeleik számára is mérceként szolgáljanak a szolgáltatási színvonal és szakmai tudás kapcsán” – mondta el Marc Garner, a Schneider Electric „Secure Power” részlegének Európáért felelős alelnöke. 

 

 

„Az adatközpontok és a kritikus infrastruktúrák iránti kereslet példátlanul gyorsan növekszik az MI-vezérelt alkalmazások gyors térhódítása miatt. A Schneider Electric új tanúsítványai összehozzák a szervezeteket és a gyártókat, hogy megosszuk az egyes termékekkel kapcsolatos szakértelmünket, és megismerjük a különböző piacokat. Bízom benne, hogy ennek a kibővített családnak az összehozásával jobb megoldásokat nyújthatunk az ügyfelek számára, miközben fenntartjuk a szállító-ügyfél kapcsolatot, amely mindig is olyan jól működött. Ez az együttműködésen alapuló megközelítés nagyon fontos” – jelezte Paul Almond, a Datacentre UK (DCUK) igazgatója. 

 

„Az ökoszisztéma összehozása nem is lehetne időszerűbb. A technológiai fejlesztések és az MI terén elért eredmények ösztönzik a kapacitások bővítését, ezért kritikus fontosságú, hogy együttműködjünk másokkal és a többi EcoXperttel. Az épületfelügyelet más szakterületei és az adatközponti tudás integrálása helyes megközelítésnek tűnik. Olyan képzést és programot kapunk, amely az EcoXpert számára már elérhető és régóta bevált” – mutatott rá John Thompson, az Advanced Power Technology (APT) ügyvezető igazgatója.

 

A program célja az oktatás, a támogatás és az együttműködési lehetőségek megteremtése. A kritikus infrastruktúra fókuszú oktatási program révén elérhető új lehetőségek kielégítik az egyre növekvő igényt a speciálisabb képzésre. A képzés részét képezi: 

• Online képzés: Egy új képzési irány, amely a kritikus infrastruktúrák TERVEZÉSÉRE és ÉPÍTÉSÉRE összpontosít, olyan témákat érintve, mint például az energiaellátás, a hűtés, a szoftverek telepítése és a kulcsrakész adatközpont-megoldások.

Jelvény és tanúsítvány: Az iparágban elismert tanúsítványok biztosítása a kompetencia igazolására a potenciális ügyfelek felé, ami lehetővé teszi a partnerek számára, hogy jobban kitűnjenek és megkülönböztessék magukat a piacon.

Hozzáférés az átfogó partneri ökoszisztémához: Segítség és együttműködés az új technológia bevezetéséhez bonyolult, vagy egyedül nem megoldható helyzetekben. 

Hozzáférés más vezető minősítésekhez: Hozzáférés a Schneider Electric egyéb kompetencia-tanúsítványaihoz és szegmensspecifikációihoz, ami növeli a lehetőséget arra, hogy az ügyfeleknek kínálható digitális, hatékony és fenntartható megoldások kidolgozásához szükséges szakértelmet fejlesszék.

Partner portál: Személyre szabott online élmény, amely 7/24 hozzáférést biztosít minden tartalomhoz, eszközhöz, előnyhöz és képzéshez.

Műszaki értékesítés előtti támogatás: Országokra szabott program az értékesítés előtti technikai támogatás (2. és 3. szint) garantálása érdekében, hogy az adatközpontok és kritikus infrastruktúrák mesterei és tanúsított partnerei számára rendelkezésre álljon a megfelelő szintű segítség.

Szolgáltatások viszonteladása és teljesítése: Az „EcoXpert Data Center & Critical Infrastructure” tanúsított partnerek jogosultak a szolgáltatások megvásárlására és viszonteladására, differenciáltan, jóváhagyott regisztrált lehetőséggel (ORP program).

 

A Schneider Electric számos termékhez és megoldáshoz kínál rugalmas és költséghatékony képzést. A tanfolyamok többféle formában is elérhetőek, beleértve az online, virtuális és tantermi képzéseket. A Schneider Electric képzési programjairól, annak részleteiről itt érhető el további információ, az „EcoXpert Partner Program” iránt érdeklődő partnerek pedig itt csatlakozhatnak. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció