Itt a Philips üzleti monitorcsaládjának legújabb tagja

Ez a monitor ragyogó színeket, csatlakoztathatóságot és egy sor más olyan funkciót kínál, amelyek bárki munkaterületét magasabb szintre emelik. A Philips 27B2U6903, a Philips üzleti monitorainak legújabb tagja a legmodernebb technológiával, például UHD 4K felbontással és Thunderbolt 4 csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, így a felhasználók mindennapi feladatai gördülékenyebbé és jobb minőségűvé válnak.

 

Kiemelkedő képminőség

 

Ez a monitor ideális választás az online vizuális élményt javítani kívánó professzionális felhasználók számára. IPS LED panelje nemcsak nagy teljesítményű 3840 x 2160 (4K UHD) felbontással rendelkezik, hanem széles színskálájával 1,07 milliárd színt fed le, így a színek életre kelnek a képernyőn.

 

 

Korszerű csatlakoztathatóság

 

A Philips 27B2U6903 modellen a másik csúcsminőségű funkció a Thunderbolt 4 csatlakoztathatóság. Ez nemcsak önmagában igazi erőmű, hanem különösen alkalmas üzleti célokra. A felhasználók egyetlen csatlakozáson keresztül kettős képernyős konfigurációt építhetnek ki daisy-chaining segítségével, így szupergyors sebességgel továbbíthatnak adatokat külső eszközökre, és akár 100 W-os teljesítményen tölthetik a csatlakoztatott eszközöket. A csatlakoztathatósághoz tartozik még a monitor RJ45 Ethernet-kapcsolata is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Thunderbolt 4 segítségével stabil vezetékes hálózati kapcsolatot alakítsanak ki.

 

Új és továbbfejlesztett PowerSensor 2 funkció

 

A Philips 27B2U6903 készülék funkcióprofiljának egyik legújabb technológiai fejlesztése a PowerSensor 2. Az eredeti PowerSensorhoz képest a PowerSensor 2 tovább javítja az energiatakarékossági képességeket azáltal, hogy automatikusan alvó módba állítja a monitort és a csatlakoztatott számítógépet, amikor a felhasználó eltávolodik a képernyőtől, és mindkét eszközt felébreszti, amikor ismét észleli a felhasználót. A csatlakoztatott számítógép alvó üzemmódba történő zárolásával az új PowerSensor 2 nagyobb biztonságot nyújt a felhasználó számára a felhasználó távollétében. A PowerSensor 2 energiatakarékos funkciójának aktiválásához mindössze két követelmény szükséges: A Windows 11 rendszernek telepítve kell lennie, és a csatlakoztatott laptopon a beállításokat „Felhasználó” állásba kell állítani.

 

A Philips 27B2U6903 további jellemzői

 

A Philips 27B2U6903 a látvány és a csatlakoztathatóság mellett további funkciókkal is fel van szerelve, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a munkanapot. Az egyik legjobb példa erre a Smart KVM funkció: A felhasználó hatékonyan válthat át a források között a monitor káváján lévő gyors gombbal vagy a billentyűzeten a „Ctrl” billentyű háromszori megnyomásával.

 

Továbbá a számítógép előtt töltött hosszú órák alatt kényelmes testtartás biztosítása érdekében, a Philips 27B2U6903 lábazata állítható magasságú, és a felhasználók személyes beállításaihoz igazítva dönthető, billenthető, valamint elforgatható.

 

 

A Philips 27B2U6903 ára és elérhetősége

 

Mindezen funkciókat egyetlen monitorban egyesítve könnyen belátható, hogy a Philips 27B2U6903 miért lehet ideális és hatékony megoldás a munkaterülethez.

 

A Philips 27B2U6903 monitor szeptembertől elérhető 549,00 € ajánlott fogyasztói áron.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció