KPMG x Brain Bar 2024: Fókuszban a jövő vezetői és technológiai megoldásai

Idén ötödik alkalommal szakmai együttműködő partnere a KPMG a most 10 éves Brain Bar Fesztiválnak. A Brain Bar Európa legnagyobb jövőfesztiválja, ahol a kiemelkedő hazai és külföldi véleményvezérek, üzleti vezetők és meghatározó kulturális szaktekintélyek osztják meg gondolataikat a 21. század legégetőbb kérdéseiről. 

A KPMG a Brain Bar rendezvényen is hangsúlyozza a multidiszciplinaritás és a jövő formálása iránti elkötelezettségét. A vállalat célja, hogy a Brain Bar esemény révén bemutassa, hogyan alkalmazhatók a legújabb technológiai megoldások a gazdaság és a társadalom számára, illetve ezen belül külön is fókuszál a jövő munkavállalóira és vezetőire váró kihívások megválaszolására.

 

A 2024. szeptember 26-27. közötti Brain Bar-on, a KPMG által szakmailag támogatott programokon olyan világszínvonalú szakértők és tudósok lépnek színpadra, mint Bent Dalager, a KPMG globális innovációs vezetője, Skandinávia egyik legnagyobb New Tech-szakértője, aki arról mesél majd, milyen jelekből fogja bárki is észrevenni, hogy már a jövőben él. 

 

A tehetséggondozás kiemelten fontos a KPMG számára, ezért számos programmal a pályakezdőket célozzák meg. A Brain Bar Talent Hub szekciójában például Matek Kamilló a KPMG Cyberlab Vezetője arról fog beszélni, hogy válhat valaki főállású hackerré, és hogyan dolgoznak az etikus hackerek a világ legnagyobb vállalatainak biztonságán.

 

 

A Fesztivál programját a KPMG a „Jövő Vezetője” című workshopokkal is kiegészíti, ahol Erős Zita, a KPMG Hungary HR igazgatója és Halász Erika a KPMG stratégiai- és működési hatékonyság üzleti tanácsadási terület vezetője improvizációs színészekkel együtt dolgozik majd a résztvevőkkel azon, hogy megalkossák a „jövő vezetői profilját” és a mesterséges intelligenciát is segítségül hívva bemutassák, milyen szerepet játszik a technológia a vezetői szerep alakulásában.

 

„Shape your future with KPMG” című standjuknál a cég egész nap várja az érdeklődő fiatalokat, akik választ kaphatnak karrier kérdéseikre, dilemmáikra, valamint megoszthatják meglátásaikat a jövő vezetői készségekkel kapcsolatban. 

 

A KPMG arról is gondolkodik, hogy olyan diákokhoz is eljuttassa a Brain Bar élményét, akik nem tudnak az eseményen részt venni; a nemrégiben a Budapesti Gazdasági Egyetemen széleskörű együttműködés részeként átadott multifunkcionális hallgatói centrumába, az UniZone-ba hozza el a BGE hallgatók számára egy napra a Brain Bar legizgalmasabb előadásait. Szeptember 26-án, az élő közvetítés alatt a BGE és KPMG szakértőinek szakmai kommentárjával hallgathatják meg a résztvevők az „Így ne fecséreld el a tehetségedet – Vedd saját kezedbe az irányítást a karriered felett” című előadást.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció