Az innovációt, a stílust és a kreativitást ötvözik a Huawei legújabb okosórái és tabletjei

A Huawei bemutatta legújabb, technológiát és stílust ötvöző termékeit Barcelonában. Az új TruSense rendszerrel felszerelt HUAWEI WATCH GT 5 sorozat továbbfejlesztett egészségfigyelést kínál, a Pro változat pedig prémium anyaghasználattal, golfpálya- és terepfutó-funkciókkal érkezik. 

A prémium kategóriás HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition innovatív funkcióival és exkluzív dizájnjával emelkedik ki, valamint bemutatkozott a gyártó HUAWEI WATCH D2 okosórája is. Frissült a gyártó tablet portfóliója: a HUAWEI MatePad Pro 12.2” és MatePad 12 X tableteket a kreativitás és produktivitás támogatására tervezték. 

 

HUAWEI WATCH GT 5: divatra teremtve

 

A HUAWEI WATCH GT 5 sorozat az első a gyártó okosórái közül, amelyek HUAWEI TruSense technológiával működnek. A HUAWEI TruSense átfogó digitális egészség- és fitnesztechnológiai rendszere továbbfejlesztett érzékelővel és kifinomultabb algoritmusokkal dolgozik, amelyek gyorsabb, és átfogóbb eredményeket biztosíthatnak. A HUAWEI WATCH GT 5 Pro modellben EKG-elemző funkció is található, amely egyetlen gombnyomással, mindössze 30 másodperc alatt képes EKG-görbét készíteni.

 

 

A jellegzetes, éles vonalú kialakítással készült HUAWEI WATCH GT 5 sorozat két kiadásban, Pro és Standard változatban érhető el, mindkét kiadást a Fashion Edge koncepció jegyében tervezték. A Pro változat repüléstechnikai minőségű titánötvözetből és nanokristály kerámiából készült, ami kiemelkedő tartósságot biztosít a viselőjének. A HUAWEI WATCH GT 5 Pro szinte professzionális funkciókat biztosít a terepfutáshoz, többek között lehetővé teszi a útszakaszok szerinti navigációt, figyelmeztet az útvonalról letéréskor, a térképek pedig a korona forgatásával nagyíthatók. Emellett a GT 5 Pro golfpályafunkcióval is bővült, amely több mint tizenötezer nemzetközi golfpálya térképét tartalmazza, valamint a szabadtüdős merülési mód is elérhetővé vált. 

 

Az okosóra-sorozat kivételes akkumulátor-élettartamot biztosít: a HUAWEI WATCH GT 5 46 mm-es és a GT 5 Pro 46 mm-es modellek akár 14 napos használatra, míg a HUAWEI WATCH GT 5 41 mm-es és a GT 5 Pro 42 mm-es verziók akár 7 napos üzemidőre képesek.

 

A rendezvényen bemutatkozott a HUAWEI WATCH D2 okosóra is, amely HUAWEI TruSense rendszere révén gyorsabb eredményeket biztosít. Az óra könnyű és vékony kialakítású, ultravékony mechanikai légpárnával és 1,82 hüvelykes kijelzővel felszerelt. Ezenkívül az okosóra segítségével egyetlen érintéssel akár 9 egészségügyi érték mérhető egyidőben, valamint egészségügyi áttekintő jelentés is készíthető.

 

 

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition: felfedezés korlátok nélkül

 

A HUAWEI WATCH Ultimate zöld változata ötvözi a forradalmi technológiákat és a csúcskategóriás kivitelezést. Az okosóra új, szinte professzionális szintű golfpályamóddal és továbbfejlesztett expedíciós móddal érkezik. Ezen túl exkluzív, kétszínű nanotechnológiai kerettel rendelkezik, amely összetett gyártási folyamatot igényel, hogy a gyönyörű fehér-zöld színpáros tökéletesen illeszkedjen az esztétikai elvárásokhoz.

 

Az új expedíciós útvonalimportálás funkció a HUAWEI Egészség alkalmazáson keresztül lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyszerűen importáljanak és kövessenek kijelölt útvonalakat. Emellett a szintén új golfpályafunkció részletes adatokat és hasznos tippeket nyújt a golfkedvelők számára, többek között a játéktávolságról vagy a lövések hosszáról. A beépített mesterséges intelligenciával működő segéd, az AI Caddie a pálya és a játékos képességei alapján optimális ütési stratégiákat javasol, elemzi a lövések távolságát és pontosságát, valamint információkat ad a pálya adottságairól. 

 

A Huawei viselhető okoseszközei kompatibilisek mind az Android, mind az iOS rendszerű okostelefonokkal, így a legújabb egészségügyi technológiai újítások és edzéskövető funkciók szélesebb közönség számára is elérhetőek.

 

 

HUAWEI MatePad Pro 12.2”: a szépség megteremtése

 

A Huawei tabletportfóliójának új tagját, a HUAWEI MatePad Pro 12.2 hüvelykes tabletet a kreativitás és a produktivitás maximalizálására tervezték. Az innovatív Tandem OLED PaperMatte kijelző 2000 nites maximális fényerőt biztosít, amely szinte valódi, élénk vizuális élményt nyújt. A fejlett csillogásmentes és fényvisszaverődés-csökkentő technológiák papírszerű, prémium megjelenést mutatnak. A készülékhez egy speciálisan a HUAWEI MatePad Pro 12.2 táblagéphez tervezett billentyűzet, a HUAWEI Glide Billentyűzet is hozzátartozik, amely beépített tárolóhelyet biztosít a HUAWEI Stylus számára, lehetővé teszi a stylus töltését, amikor az a tárolóhelyén van, valamint kényelmes gépelést és hatékony munkavégzést biztosít.

 

A kreativitás ösztönzése érdekében a tablet GoPaint alkalmazása széles választékot kínál digitális alkotóeszközökből, beleértve a fröccsenést imitáló, valamint a sima, folyékony hatást nyújtó ecseteket. A FangTian Painting Engine 2.0 technológia támogatja a 8K minőségű ultra-nagy vásznakat, így szinte professzionális szintű eszközöket biztosít a művészi kifejezéshez.

 

HUAWEI MatePad 12 X: A stílus találkozása a kreativitással és a produktivitással

 

A HUAWEI MatePad 12 X tablet olyan könnyű zászlóshajó modell, amely kifejezetten a fiatalabb generáció számára készült. Az új tablet egy különleges technológiának köszönhetően a fényviszonyoktól függően színváltó hatású, fémszerű fehér megjelenést biztosít. A tablet teljes háza fémből készült, és a készüléket úgy tervezték, hogy a különböző alkotórészek látható illesztések és hézagok nélkül illeszkedjenek egymáshoz, stílusos és tartós megoldást biztosítva.

 

A HUAWEI MatePad 12 X PaperMatte Edition rendkívül magas fényű PaperMatte kijelzővel rendelkezik, amely kivételes élményt nyújt a megtekintés, írás és érintés terén, így ideális választás olvasáshoz és kreatív munkákhoz.

 

Fókuszban az innováció, a stílus és a kreativitás

 

Az új készülék bemutatásával egyidőben a Huawei bejelentette nemzetközi kampányát is, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy osszák meg digitális műalkotásaikat a HUAWEI Community platformon. A kampány mottója „Természetesen kreatív” (Creative By Nature), és célja az emberi kreativitás ünneplése. Az esemény lehetőséget ad mindenki számára, hogy bemutassa egyedi digitális műveit, egészen 2024. december 31-ig.

 

Alex Huang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának marketing igazgatója hangsúlyozta a márka globális hatását és innováció iránti elkötelezettségét. „Célunk, hogy olyan innovatív termékeket hozzunk létre, amelyek egyedülálló stílust és kreativitást kínálnak a felhasználóknak” – mondta Alex Huang. – „Azáltal, hogy inspiráljuk felhasználóinkat, olyan technológiai megoldásokat kínálunk, amelyek valódi értéket adnak a mindennapi élethez, és közelebb hozzák az embereket egymáshoz.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció