Mától Magyarországon is Ayvens néven működik a legnagyobb hazai flottakezelő

Ayvens márkanév alatt folytatja tevékenységét hazánk legnagyobb flottakezelője és mobilitási szolgáltatója, az ALD Automotive | LeasePlan. Az új márka létrejöttének előzménye, hogy 2023 májusában a Societe Generale csoporthoz tartozó ALD Automotive felvásárolta a LeasePlant, az integráció egyik fontos lépéseként pedig immáron Magyarországon is Ayvens néven folytatja működését a vállalat. Az Ayvens világszerte 42 országban 3,4 milliós flottát üzemeltet, melyből több mint 550 000 elektromos meghajtású. Magyarországon az Ayvens közel 3000 ügyfele részére nyújt mobilitási megoldásokat, és összesen mintegy 33000 járműből álló flottát kezel.

Az Ayvens egyedülálló piaci pozíciója lehetővé teszi a vállalat számára, hogy kijelölje a zéró kibocsátáshoz és a digitális átálláshoz vezető utat, és innovatív, technológiaalapú szolgáltatásai által tovább formálja az iparágat.

 

Pesti Tímea

"Fenntartható, rugalmas megoldásokat kínáló mobilitási szolgáltatásokra van szükség, és meggyőződésünk, hogy a két vállalat összeolvadása lehetőséget nyújt, hogy ügyfeleinkkel és partnereinkkel közösen új szintre emeljük az operatív lízing piacát. Ezt fejezi ki az Ayvens jelmondata is: Better with every move. – minden lépésünkkel azon dolgozunk, hogy kézzelfogható fejlődést érjünk el, legyen szó a fenntarthatóságról, a mobilitási megoldások fejlesztéséről vagy az ügyfélélmény javításáról" – mondta Pesti Tímea, az Ayvens Magyarország vezérigazgatója. A vállalat vezetője elmondta: a fenntarthatóság túlmutat azon, hogy a cégek elektromosítják flottájukat. A rugalmasság a fenntartható mobilitás egyik legfőbb összetevője, legyen szó a 3-4 év után visszaérkező autók lízingszerződéseinek hosszabbításáról, a fiatalabb autók rövid távú bérlésbe történő visszaforgatásáról, vagy akár a végig követhetően szervizelt, tökéletes állapotban visszakerülő lízingautók értékesítéséről. Ez az átfogó szolgáltatási portfólió biztosítja, hogy a piacvezető flottakezelő minden egyedi igényre találjon megoldást, ezzel pedig a valódi használati szokásokhoz illessze ügyfelei céges autóhasználatát, a fenntarthatóbb vállalati mobilitási kultúra kialakítása érdekében.

 

A márkaváltás érinti az ALD | LeasePlan használtautó-értékesítési üzletágát is. A lízingflottából visszaérkező, garanciális használtautókat magánvásárlók számára kínáló online platform és budaörsi LeasePlan autószalon nem csak nevet, hanem designt is váltott: megújult arculattal, Ayvens használtautó szalon néven várja ügyfeleit. A viszonteladói B2B vevőkört kiszolgáló ALD CarMarket globális aukciós platform pedig Ayvens Carmarket néven működik a továbbiakban. 

 

"Az új brandet anyavállalatunk tavaly októberben mutatta be, azóta világszerte minden országban elindult a márkaváltás folyamata. Ennek részeként érkezett meg hazánkba is az Ayvens, amely az integrációs folyamat egyik mérföldkövét jelenti, hiszen innentől ügyfeleink és partnereink felé is egységes, közös márkanév alatt tudjuk a legmagasabb színvonalú mobilitási szolgáltatásokat biztosítani. Kiszolgálási folyamataink végleges harmonizációja, valamint a jogi összeolvadás 2025 folyamán várható." – mondta el Pesti Tímea. A vezérigazgató hangsúlyozta: az ügyfelek és a partnerek számára a márkaváltás nem jár mással, mint hogy új név és új színek alatt, de a megszokott ügyintézési csatornákon keresztül zajlanak a jól ismert folyamatok.

 

Az ALD | LeasePlan korábbi weboldalai helyett mostantól egységesen a www.ayvens.com  oldalon érhetők el a vállalati mobilitással kapcsolatos információk és szolgáltatások, a kiemelt ajánlatokat pedig az autotartosberlet.ayvens.com találják az ügyfelek és az érdeklődők. A minőségi használtautókat kereső magánvásárlók pedig a usedcars.ayvens.com oldalon böngészhetnek több száz, ellenőrzött szerviztörténetű ajánlat között.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció