Az Optimus Solutions az első viszonteladói partner az ABB Value Provider programjában

Az isztanbuli székhelyű Optimus Solutions Teknoloji lett az első kiemelt viszonteladói partner („csatornapartner”), amely tanúsítványt szerzett az ABB Value Provider programjában, mind a KNX-, mind a fűtést, szellőzést és légkondicionálást átfogó épületgépészeti (HVAC) rendszerekre kiterjedő épületautomatizálás terén. A török rendszerintegrátor az intelligens épületek megoldásainak tervezésére, fejlesztésére és gyártására specializálódott.

 

• Az ABB Value Provider (értékszolgáltatói) programja tanúsítja az értékesítés, a műszaki támogatás, a szerviz és a mérnöki tevékenység terén szerzett szakértelmet.

• Világszerte az Optimus Solutions lett az első tanúsított ABB Value Provider mind a KNX-, mind az épületgépészeti (HVAC) automatizálási rendszerek terén. 

• A törökországi székhelyű ABB partner az intelligens épületek terén szerzett széleskörű szakértelmét ötvözni tudja a fenntartható megoldások kutatása és fejlesztése terén szerzett tapasztalatokkal. 

 

Az ABB értékszolgáltatói hosszútávú megbízási szerződésekre és rendszeres megrendelésekre számíthatnak ügyfélkapcsolataik értékteremtő és rendszeres gondozása által, valamint a megbízható és professzionális üzemeltetés, karbantartás és szerviz szolgáltatásaiknak köszönhetően.

 

Az új termékcsomagokhoz, megoldásokhoz és képzésekhez való hozzáférést úgy alakítottuk ki, hogy segítségükkel értékszolgáltatói partnereink új egyedi és személyre szabott szolgáltatási csomagokat fejleszthessenek és alakíthassanak ki ügyfeleik részére. A digitális előfizetéses szolgáltatásokat, hardver- és szoftvercsomagokat is magában foglaló teljes körű megoldások nyújtására képes „csatornapartnerek” a program révén arra is képessé válnak, hogy fejlesszék szakmai ismereteiket, a portfóliójukat pedig a termékközpontúságról a megoldásközpontúság irányába alakítsák át.    

 

 

Dominik Bourret, az ABB Value Provider Building Automation Program vezetője elmondta: „Az Optimus Solutions Teknoloji az első törökországi KNX épületautomatizálási rendszerintegrátorként indult. Az épületautomatizálás területén kiemelkedő szakmai ismereteket szerző vállalat a fenntartható zöld jövőt lehetővé tevő megoldásokba fektet be, így az iparágban egyedülálló szakmai jártassággal és tapasztalatokkal rendelkezik. A szakértői partneri ökoszisztéma szerepe kulcsfontosságú az innováció ösztönzésében, az együttműködés elősegítésében és abban, hogy világszerte páratlan értéket nyújtsunk ügyfeleinknek.”

 

Az ABB Value Provider programjában olyan partnerek részesülnek elismerésben, akik segítenek racionalizálni az ABB villamosítási termékeinek és szolgáltatásainak globális szintű értékesítését és szállítását. A program olyan kulcsfontosságú területekre összpontosít, mint az elektrifikáció, az energiagazdálkodás, a villamosenergia-elosztás és az alállomások automatizálása, egyben biztosítja, hogy a partnerek szakmailag kellően felkészültek legyenek a sikeres működéshez. A többcsatornás értékesítési rendszer alkalmazása fokozza a piaci jelenlétet és elősegíti az együttműködésen alapuló növekedést. 

 

„Az Optimus Solutions számára megtiszteltetés, hogy az ABB a cégünket a KNX és a HVAC épületautomatizálási rendszerek első értékszolgáltatójaként ismeri el világszerte” – mondta Mustafa Üstün, az Optimus Solutions alapítója. „Ez az elismerés igazolja több mint 20 éves szoros együttműködésünk sikerességét az ABB Türkiye és az ABB Csoport tagjaival világszerte.  Őszinte elismerésünket fejezzük ki mind az Optimus, mind az ABB munkatársainak az elmúlt 20 év során tanúsított töretlen elkötelezettségükért, amely nagyban hozzájárult a KNX márka kialakításához és megszilárdításához az iparágban.”

 

Az Optimus Solutions Teknoloji már régóta folytat sikeres együttműködést és üzleti tevékenységet az ABB több divíziójával is. A vállalat 2019-ben kutatási és fejlesztési központot hozott létre és több mint 2000 projektet valósított meg kórházakban, kormányzati intézményekben, adatközpontokban, szállodákban, iskolákban és sportkomplexumokban. Az értékszolgáltatók az ABB termékeit és szolgáltatásait közvetlenül a végfelhasználóknak nyújtják és az ABB-vel szoros együttműködésben biztosítják az értékesítést, műszaki támogatás, szerviz és mérnöki tevékenységet az ABB által autorizált portfólióra. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció