A Samsung bemutatja a Galaxy AI erejét mozgósító Galaxy Z Flip6 okostelefont

A Samsung bemutatja a frissen debütált Galaxy Z Flip6 exkluzív, kifejezetten a közelgő 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokon versenyző sportolóknak tervezett olimpiai kiadását. A Samsung, az olimpiai és paralimpiai játékok nemzetközi partnereként több mint három évtizede támogatja a játékokat csúcstechnológiáival és mobilfejlesztéseivel, a Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ezt az örökséget viszi tovább.

A 2024-es párizsi játékokra tervezett készülék a vállalat első olyan olimpiai kiadása, amely a Galaxy AI lehetőségeit mozgósítja. Az olimpiai változatot, amelyre már előre exkluzív szolgáltatásokat és hasznos alkalmazásokat telepítettek, arra tervezték, hogy még tovább fokozza az olimpikonok játékokhoz fűződő élményeit, már a Párizsba érkezésük pillanatától. Ráadásul a Samsung most először biztosítja a legújabb készülékét a sportolóknak még a hivatalos piaci bevezetés előtt. A limitált szériás Galaxy Z Flip6 a dobogón is fontos szerepet tölt majd be, a Samsung olimpiai kiadású eszközei történetében először. 

 

Az egyedi kiadás az új Galaxy Z Flip6 kompakt és sokoldalú kialakításával büszkélkedhet, élénksárga színváltozatban, amelyet a játékok jelképei, az olimpiai karikák és a paralimpiai agito-k arany színben díszítenek. Minden olimpiai készülékhez jár egy egyedi FlipSuit tok, amelyet a Samsung a francia olimpiai- és paralimpiai csapat megnyitó ünnepségre készült formaruháját is tervező Berluti luxusmárkával együttműködve készített. A Venezia (olasz) bőrből készült FlipSuit tokok mind egyedi patinaréteget kapnak, amely az olimpiai karikák által inspirált ragyogó színkeverékre épül, ezzel az olimpiai szellemet, valamint a kiválóság és az összetartás értékeit ünnepli.

 

„A Samsung közel három évtizede feszegeti a mobiltechnológia határait az olimpiai és paralimpiai játékok és sportolóik támogatása érdekében – mondta Stephanie Choi, a Samsung Mobile eXperience üzletágának alelnöke és marketingvezetője. – Megtiszteltetés, hogy eljuttathatjuk a legújabb Galaxy-fejlesztésünket a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok nagyszerű sportolóinak, és lehetőséget adhatunk nekik arra, hogy még a hivatalos piaci bevezetés előtt első kézből megtapasztalhassák a nagy teljesítményű Galaxy Z Flip6 által nyújtott előnyöket. Izgatottan várjuk, miképpen nyújthat a technológiánk új élményeket a játékok során a sportolóknak, a tartalmas kapcsolatok létrehozásától kezdve az életre szóló emlékek megörökítéséig és megosztásáig, amíg Párizsban tartózkodnak és azt követően is.”

 

 

A sportolói élmények fokozása Galaxy AI-eszközökkel a 2024-es párizsi olimpián 

 

A Galaxy AI technológia kulcsfontosságú szerepet tölthet be az okostelefonon történő kommunikáció, a hatékonyság és a kreativitás korszakának előmozdításában, ebből fakadóan döntött úgy a vállalat, hogy a Galaxy-portfólió legújabb tagját még a hivatalos piaci bevezetés előtt a 2024-es párizsi olimpia sportolói rendelkezésére bocsátja. A Galaxy Z Flip6 olimpiai kiadása számos hasznos újítást tartalmaz, amelyek segítségével a sportolók új élményeket szerezhetnek a játékok során, köztük a következő Galaxy AI kommunikációs funkciók, amelyekkel a világ szinte minden tájáról érkező olimpikonok könnyedén kapcsolódhatnak egymáshoz, amíg Párizsban tartózkodnak:

• Élő fordítás – a telefonhívásokat közvetlenül a készüléken valós időben fordítja le 16 különböző támogatott nyelvre, így a sportolók a Samsung hívásalkalmazásával és bizonyos harmadik féltől származó applikációk segítségével könnyedén felhívhatják az olimpiai tudakozót és a helyi kapcsolattartókat, akár az anyanyelvükön.

• Tolmács – azonnal lefordítja az élő beszélgetéseket, lehetővé téve, hogy a sportolók a telefon egyedülálló kettős képernyőjét kihasználva, más olimpikonokkal vagy önkéntesekkel szemtől szemben beszélgessenek, miközben valós időben olvashatják a fordítást a hajlított képernyőn.

• Szerző – egyszerű kulcsszavak használatával segít e-mailek és közösségi média-bejegyzések megfogalmazásában az alkalmazásokon belül. Kifejezetten a közösségi média alkalmazások esetében még a korábbi tartalmak hangnemét is elemzi, így a sportolók könnyebben kifejezhetik izgalmukat a verseny legpezsdítőbb vagy legmeghatóbb pillanataiban. 

 

Az olimpiai kiadású telefonok Galaxy AI funkciója támogathatja a sportolókat a versenyre felkészülésben, teret adhat kreativitásuk kibontakoztatására, valamint a 2024-es párizsi olimpián szerzett emlékek életre szóló megörökítésére, többek között az alábbi funkciókkal: 

• Azonnali lassú felvétel – lehetővé teszi, hogy a sportolók lassított felvételen rögzítsék, osszák meg és elemezzék teljesítményüket, így könnyebben finomíthatják technikájukat. 

• Fotósegéd – támogatja az olimpikonokat a tökéletes felvétel elkészítésében, a fényképek átméretezésével, vagy a nem kívánt tárgyak áthelyezésével, akár eltávolításával.

 

Beépített szolgáltatások és alkalmazások, amelyek szórakoztatóvá és gördülékennyé teszik az olimpiai és paralimpiai élményt 

 

Annak érdekében, hogy a sportolók könnyebben használhassák a telefont Párizsban és az olimpiát követően is, minden egyes olimpiai kiadású Galaxy Z Flip6 – az Orange vállalattal együttműködésben – 100 GB 5G adatforgalmat tartalmazó eSIM-et és két év Samsung garanciát biztosít. Továbbá az olimpiai játékok aktuális menetrendjének nyomon követése és zökkenőmentes közlekedés érdekében az olimpiai helyszíneken, Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) több hivatalos alkalmazását, például az Athlete 365, az Olympic Shop, a Paris 2024, a Transport Accred App alkalmazást és az IOC Hotline, a NOB tudakozóját is előre telepítik.

 

A Samsung Walleten keresztül egy előre feltöltött kártyát érhetnek el a sportolók, amellyel az olimpiai és paralimpiai faluban elhelyezett automatákból ingyenesen fogyaszthatnak italokat, a szintén nemzetközi partner, a The Coca-Cola Company jóvoltából. Az Île-de-France Mobilités (IDFM) együttműködésnek köszönhetően az applikációban elérhetnek egy korlátlan és ingyenes tömegközlekedési kártyát, hogy felfedezhessék Párizs és régiójának nevezetességeit.

 

Minden olimpiai kiadású Galaxy Z Flip6 okostelefon interaktív, olimpia tematikájú alkalmazásokkal érkezik a még személyesebb és szórakoztatóbb sportolói élmény érdekében. 

 

 

A győzelem pillanatainak megosztása első kézből a pódiumról

 

Az olimpiai és paralimpiai dobogó tetején állni és átvenni az érmet az ünnepségen, ezzel egy életre szóló álmot beteljesítve, az egyik legérzelmesebb és legemlékezetesebb pillanat, amelyet egy sportoló átélhet. Ezt az eseményt a hivatalos, akkreditált médiapartnerek fényképezik, mivel a sportolóknak tilos személyes tárgyakat – beleértve a mobiltelefonjukat is – magukkal vinni a ceremóniára, így ezt a jelenetet mindig is távolról, és nem a sportoló saját lencséjén keresztül örökítették meg. 

 

Az olimpiai és paralimpiai játékok történetében először a Samsung olimpiai kiadású Galaxy Z Flip6 készüléket biztosít használatra a 2024-es olimpiai játékok dobogóján, így a sportolók egy új, győzelmi szelfi révén saját emlékeket és érzelmeket örökíthetnek meg. A Samsung testreszabott technológiája feltérképezi és sportáganként szétválogatja a sportolók szelfijeit, és valós időben feltölti azokat az Athlete365 platformra, így a sportolók elmenthetik és megoszthatják ikonikus pillanataikat a családjukkal és a rajongókkal.

 

Az olimpiai kiadású Galaxy Z Flip6 július 12-től lesz látható az Olympic rendezvous @ Samsung bemutatóhelyeken, köztük a Champs-Élysées 125. szám alatt. A NOB és a Nemzetközi Paralimpiai Bizottsággal (IPC) együttműködve a sportolók július 18-tól kapják meg a Samsungtól a Galaxy Z Flip6 Olympic Editiont.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció