A HONOR és a Rankin meginvitálja az európaiakat, hogy osszák meg a hangulatukat

A HONOR, Európa leggyorsabban növekvŇĎ okostelefon márkája ma részletezte, hogy mit is takar együttmŇĪködése Rankinnal, az ikonikus fotóssal. Rankin olyan hírességeket fotózott, mint II. Erzsébet királynŇĎ, David Bowie és Kate Moss.

A kooperáció részei a Portrait Session filmek, amelyek a HONOR 200 Pro mesterséges intelligenciával mŇĪködŇĎ portréfotó képességeit mutatják be. Az alkotásokban Rankin és más különleges vendégek, köztük Rankin felesége, Tuuli Shipster divatmodell és színésznŇĎ szerepelnek. A három film mindegyikében Rankin nyolc kulcsfontosságú lépésen keresztül vezeti végig a nézŇĎket a tökéletes felvétel elkészítéséhez a legkülönbözŇĎbb beállításokkal. Az egyik videó alább tekinthetŇĎ meg:

 

 

A HONOR 200-as sorozat európai kampányának középpontjában az áll, hogy népszerŇĪsítse és mindenki számára elérhetŇĎvé tegye a portréfotózást, bebizonyítva, hogy bárki lehet portréfestŇĎ mester. A filmek ezt erŇĎsítik, és arra invitálják a fogyasztókat Európa-szerte, hogy készítsék el és osszák meg saját portréikat. A bármilyen eszközzel készíthetŇĎ képeket Rankin és csapata értékeli majd, hogy egy kiállítást állítson össze, amely idén nyáron a legfontosabb európai városokban lesz látható, többek között egy nagyméretŇĪ, ikonikus közép-európai óriásplakáton.

 

Rankin így fogalmazott: "A HONOR-ral együttmŇĪködve izgatottan mutatom be a 200-as sorozat képességeit és azt, hogy milyen egyszerŇĪ lenyŇĪgözŇĎ portrékat készíteni mobiltelefonnal. NagyszerŇĪ látni azokat a csodálatos képeket, amelyeket a fogyasztók a készülék bevezetése óta már beküldtek, és reméljük, hogy a filmek még több embert inspirálnak arra, hogy az elkövetkezŇĎ hetekben elkészítse és beküldje a képeit."


Rankin

 

Az európai fogyasztók is esélyt kapnak arra, hogy megnyerjék a saját portréprogramjaikat Rankinnel, mivel a HONOR július 29-31. között egy különleges RankinLIVE eseményt tart London központjában. A Tottenham Court Roadon, az Outernet Pop 1 helyszínen zajló háromnapos eseményen a HONOR jóvoltából azok az európai jelentkezŇĎk, akik beküldik saját portréképüket, repülŇĎjegyet, szállást és egy személyes fotózást nyerhetnek Rankinnel a londoni eseményen. A részvételi lehetŇĎség részletei a HONOR közösségi felületein találhatók.

 

"A HONOR 200-as sorozatával büszkék vagyunk arra, hogy a mŇĪvészet és a technológia tökéletes ötvözetét hozhatjuk el Európába, amely lehetŇĎvé teszi, hogy bárki minden alkalommal stúdiószintŇĪ portrékat készíthessen" – mondta Tony Ran, a HONOR európai elnöke. "A Rankinnel való együttmŇĪködés újabb bizonyítéka az európai piac iránti elkötelezettségünknek, és kihangsúlyozza a kiválóságra való fáradhatatlan törekvésünket a mobilfotózás határainak újradefiniálásában."

 

A játékról az alábbi linken tájékozódhatnak az érdeklŇĎdŇĎk: https://www.honor.com/hu/events/honor-200-series-social-activation/

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció